İSİMLER DEĞİL SİSTEM ÖNEMLİ

İSİMLER DEĞİL SİSTEM ÖNEMLİ

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktör Erman Güraçar, “Pandemi sürecinde testleri pozitif çıkan futbolcularımızı eksik olarak değerlendirmedik" dedi.

3. Lig 4. Grup'ta oynadığı son dört maçında yenilgi yüzü görmeyen 3 beraberlik ve 1 galibiyet olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Kovid-19 testleri pozitif çıkan futbolcularına rağmen gelecekten umutlu. Teknik Direktör Erman Güraçar, pandemi sürecinde talebelerinin sistem oyununa inanmaları ve dahil olma isteklerinden dolayı çok memnun kaldıklarını söyledi. Güraçar, "Pandemi sürecinde pozitif futbolcularımızı eksik olarak değerlendirmedik. Mevki sıkıntısı yaşamadıktan sonra düzgün çalışan bir sistem içerisinde isimlerin çok önemli olmadığını düşünüyoruz" dedi.

Deneyimli hoca şöyle devam etti: "Kovid-19'a yakalanan futbolcularımız için karantina süreçleri sonunda bireysel gözlem yaparak program uygulamayı doğru buluyoruz. Virüsün etkisi her futbolcuda aynı olmuyor. Ayrıca virüse yakalandıkları tarihi göz önüne alarak ayrı gruplar halinde antrenman yapıyoruz. Psikolojik olarak teknik ekibimizin bu dönemdeki iletişimini futbolcular ile çok güçlü tutmaya gayret ediyoruz. Zaten takım ile çok güçlü bir bağ kurduğumuz için bu bizi zorlamıyor."

Kırıkkale coğrafi konumu, sportif geçmişi ve ülke ekonomisindeki yeri ile çok önemli bir şehir olduğunu sözlerine ekleyen Güraçar, "Ülkenin en önemli üniversitelerinden birinin ev sahibiyiz. Böyle bir şehrin futbol takımını üst liglere taşımayı hedefliyoruz ve çalışmalarımızı uzun vadeli olarak yapıyoruz" ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ