İŞİMİZİN BAŞINDA OLMAK İSTİYORUZ

İŞİMİZİN BAŞINDA OLMAK İSTİYORUZ

Hükümetin hibe desteği açıklamaları bir çok esnafta sevinçle karşılandı.

Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya "1 Haziran’dan itibaren tüm işletmelerimizin hiç bir kısıtlama olmadan normal faaliyetlere başlamasını istiyoruz" diye konuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan “Bu salgın tedbirleri sebebiyle işlerini ara vermek mecburiyetinde kalan esnaflarımıza iki grup halinde destek olmayı amaçlıyoruz. 1. grupta; kahvehane, kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler internet kafeler, hamamlar gibi işletmeler yer almaktadır. Sayıları toplamda 235.000’e ulaşan bu işletmelere bir defaya mahsus 5000 liralık hibe ödemeleri yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Yerlikaya "Desteğin ikinci grubunda ise, bakım onarım tamirat, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacıları, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları, Camcılar, Çilingirler, bakırcılar, kalaycılar, ayakkabıcılar, Konfeksiyoncular, Tuhafiyeciler, züccaciyeciler, işletmecileri bu kuruma daha önceki destek ödemelerinden yararlanan lokantalar, pastaneler, dondurmacılar, terziler, berberler, taksici, minibüscü, otobüsçüler ile pazarcılar da dahil toplamda 1.150.000’i aşkın işletmemizi kapsayan bu gruptaki vatandaşlarımıza bir defaya mahsus 3000 TL hibe ödemesi yapacağız.” açıklamasında bulundu. 1 Haziran’dan itibaren tüm işletmelerimizin hiç bir kısıtlama olmadan normal faaliyetlerine başlamasını istiyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlar Kurulumuza açıklamış oldukları paket için çok teşekkür ediyoruz" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız