IŞİD´in azılı militanı Kırıkkale´de yakalandı

IŞİD´in azılı militanı Kırıkkale´de yakalandı

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TERÖRLE MÜCADELE ŞUBESİ EKİPLERİNİN BAŞARILI OPERASYONU SAYESİNDE

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TERÖRLE MÜCADELE ŞUBESİ EKİPLERİNİN BAŞARILI OPERASYONU SAYESİNDE

IŞİD´in azılı militanı Kırıkkale´de yakalandı

Irak´ta bin 700 askeri öğrenci ve güvenlik görevlisinin yaşamını yitirdiği  ?Spyker Katliamı? ndaz yer aldığı katil zanlısı IŞİD militanı M.H.A. düzenlenen operasyonla Kırıkkale´de yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin başarılı operasyonu sayesinde IŞID´in azılı katillerinden birisi daha etkisiz hale getirilmiş oldu.

KATLİAMDA O DA GÖREV ALMIŞ

Irak´ta IŞİD terör örgütünün  gerçekleştirdiği yaklaşık bin 700 askeri öğrenci ile güvenlik görevlisinin ölümüyle sonuçlanan ve tarihe ´Spyker Katliamı? olarak geçen saldırıya katıldığı belirtilen terörist M.H.A. Kırıkkale´de yakalandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, alınan istihbarı bilgiler doğrultusunda şehir merkezinde 3 ayrı eve yapılan operasyonlarda terör örgütü IŞİD üyesi oldukları tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı.

ASKERİ ÜSSE SALDIRMIŞLARDI

Irak uyruklu olduğu tespit edilen şahısların evlerinde yapılan aramalarda da bu kişilere ait cep telefonları ve bilgisayarlara el konuldu. Zanlıların sorgulamalarında M.H.A.´nın Irak´ta bin 700 kişinin katledildiği ´Spyker Katliamı´na katıldığı ortaya çıktı. Soruşturma sonrası Kırıkkale Adliyesi´ne sevk edilen IŞİD üyeleri M.H.A, M.A.M ve M.A.H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Hacılar F Tipi Cezaevi´ne gönderildi. Terör örgütü IŞİD, 12 Haziran 2014´te Irak´ın Selahaddin kentine bağlı Spyker Askeri Üssü´nde yaklaşık bin 700 Irak askeri öğrenci ve güvenlik görevlisini infaz etmişti.

Haber: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ