İşgali unutturmak istiyorlar

İşgali unutturmak istiyorlar

KARDEŞ KAVGASINI KÖRÜKLEYEN GÜÇ: İSRAİL

İşgali unutturmak istiyorlar

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, İsrail-Türkiye ilişkileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bayraktar, emperyalizmin hesabına çalışan tüm yayın organları ve merkezlerin, Müslümanlardan bu işgali unutmalarını istediklerini söyledi.

İSRAİL´İN İŞGALİNİ UNUTTURMAK İSTİYORLAR

AGD Kırıkkale Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, Müslümanların sarsılmaz bağlar oluşturması gerektiğini belirten Bayraktar, "Biz Müslümanlar, hangi renkten, ırktan ve dilden olursak olalım kardeşler topluluğuyuz. Bir binanın duvarlarındaki iç içe geçmiş taşlar gibi sarsılmamamız gerekir." dedi. Bayraktar, Mekke ve Medine´nin mukaddesliğinin aynı şekilde Filistin ve Kudüs toprakları için de geçerli olduğunu aktardı.

KARDEŞ KAVGASINI KÖRÜKLEYEN GÜÇ

Tarih boyunca vahyin ve tebliğin merkezi olmuş bir beldeye sonuna kadar sahip çıkacaklarını dile getiren Bayraktar, "Bizden Filistin ve Kudüs davamızdan, ilk kıblemize sahip çıkmaktan, Batı Şeria ve Gazze´de İsrail namlularının ucunda yaşayan Filistinli kardeşlerimizden vazgeçmemizi, İsrail´in Mavi Marmara saldırısını, 9 şehidimizi ve İsrail´in şehit ettiği on binlerce Müslümanı unutmamızı istiyorlar. Biz, huzur ve barışı getirecek adımları, İsrail ile beraber olmakta değil, İslam ülkeleri ve ezilen diğer ülkelerle birlikte olmakta görüyoruz. Bugün işgalci İsrail´in bir Milletvekili, Siyonist Birlik Partisi´nin milletvekili Ksenia Svetlova İstanbul´a geliyor.  Biz soruyoruz bu ziyaret Mavi Marmara şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaz mı? Biz Müslüman´ız, bir kardeşler topluluğuyuz ve üzerimize düşen uyarı vazifesini yapıyoruz. Bugün Irak´ı karıştıran, Suriye´yi karıştıran, ırkçılık ve mezhepçiliği kışkırtan, İslam coğrafyasındaki kardeş kavgasını körükleyen güç Siyonizm´dir? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız