İşçinin yanında olacağız

İşçinin yanında olacağız

Çelik-İş Sendikası Genel Sekreteri Şenel Oğuz, Genel Mali Sekreteri Mustafa Kemal Can ve Genel Eğitim Sekreteri Ruhi Ayhan Kırıkkale Şube Binasında MKE işçileri ile bir araya geldi. İşçilerin soru ve sorunlarını dinleyen Oğuz MKE işçisinin her zaman yanın

Çelik-İş Genel Sekreteri Şenel Oğuz MKE işçisinin yalnız bırakıldığını söyledi. Oğuz;

HİÇ BİR ZAMAN ALÇAKLIK YAPMADIK
MKE işçisinin Çelik-İş Sendikası ile et ve tırnak gibi olduğunu ifade eden Oğuz ? Sizlerle birlikte bir araya geldik. Gördük ki bir birimizi çok özlemişiz. Bu sevgi bize şunu gösterdi. Evet Çelik-İş Sendikası yöneticileri olarak biz hata yapmış olabiliriz. Özür diliyoruz Ancak bu hasretle kucaklama ve sevgi gösteriyor ki biz sizin alın terinize hiç hainlik ve alçaklık yapmamışız. İnsanız ve hata yaparız. Bunu konuşarak ve tartışarak hep birlikte çözeceğiz? dedi.

İŞÇİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ
Çelik-İş Sendikasının hiçbir zaman Kırıkkale?den gitmediğini ancak iş barışı bozulmasın, işçiler arasına da bölünme olmasın ve işçi mağdur olmasın diye bir müddet geri çekildiklerini ifade eden Oğuz ? Ancak gördük ki bizim bu iyi niyetimiz birileri tarafından yanlış anlaşılmış. İşçiyi kimsesiz sanmışlar ve baskı yapmaya kalkmışlar. Bunu herkes bilmelidir. Buradan haykırıyorum Hak-İş ve Çelik-İş olarak artık Kırıkkale?den gitmek yok. Geri çekilmek yok. MKE işçisi artık kimsesiz değil? dedi.

İŞÇİLER İLE BİR ARAYA GELECEKLER
20 Haziran Çarşamba günü işçi ve MKE işçileri ve Basın Mensuplarıyla birlikte yemekli bir toplantıda bir araya geleceklerini dile getiren Oğuz ? 20 haziran da büyük projelerimizi açıklayacağız. Çelik-İş Sendikasının farkını herkes görecek. İşçiden aldığını işçiye veren sendikamız dün olduğu gibi bugünde MKE işçisiyle el ele vererek  sendikacılığı her kese gösterecektir. Çarşamba günü yapacağımız toplantıya tüm işçi arkadaşlarımızı davet ediyoruz.? dedi.

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE BAŞARACAĞIZ
Dün Ergenekon yapılanmasını arkalarına alarak Çelik-İş?in üzerinde baskı kurmaya çalışanların bugün yine aynı havada ya  büründüklerini dile getiren Oğuz ? O günde kimseye boyun eğmedik. Ancak çalışmamızı çok yavaşlattılar. Başarımızın üstünü illegal yapılanmalarla kapatmaya çalıştılar. Ancak onlar bunun hesabını şimdi yüce adalet önünde veriyorlar. Ancak o günde MKE işçisiyle kol kola vererek birçok şeyi başardık yine başaracağız ?şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ