İşçilerin ve kamu emekçilerinin yanındayız

İşçilerin ve kamu emekçilerinin yanındayız

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, hükümetin kamu emekçilerine yaptığı haksızlıkların çoğaldığını ve emekçilere destek vereceklerini söyledi. Kırıkkale'de de Belediye Başkan'ı Veli Korkmaz'ın işçilere maaş vermediğini belirten Eroğlu, Soya

HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ

CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, Kırıkkale gündemiyle ilgili basın açıklaması yaptı. Belediye Başkan Adayı olarak, işçilerin, kamu emekçilerinin haklarının savunulacağını belirten Eroğlu, “CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak işçilerin haklarını ve alınterini savunuyoruz. Kamu emekçilerin haklarının genişletilmesi için başlatılan grev kararını destekliyoruz. 19 Aralık Perşembe gününe kadar TBMM’den olumlu bir karar çıkmazsa, Eğitim Sen’in aldığı karar gereği kamu çalışanlarıyla omuz omuza Cumhuriyet Meydanı’nda olacağız. Bu haklı mücadeleye, emekten yana olan tüm hemşerilerimizi ve Sivil Toplum Örgütlerini destek vermesini bekliyoruz”

 

İŞÇİLERİN DE MAAŞI VERİLMİYOR

“AKP iktidarı kamu çalışanlarının haklarını nasıl hiçe sayıyorsa, aynı partinin Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’da belediye çalışanlarının haklarını hiçe sayıyor. İşçilerin ve memurların maaşları gününde ödenmiyor. Soyadı Korkmaz olan Belediye Başkanı Allah’tan da mı korkmuyor diye sormak istiyorum. Korkmaz’ın, Peygamber Efendimizin ‘İşçilerin ücretlerini alınterleri kurumadan ödeyiniz’ hadisi şerifine uymasını bekliyoruz. AK Parti geleneği Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile devam edecek”

 

HALKA SAYGINIZ OLSUN

“Mehmet Saygılı’nın adaylıktan hemen sonra aracına ‘AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ yazdırmıştı. Sayın Saygılı diğer adaylara ‘Saygılı’ davranmasa bile mevcut Belediye Başkanına saygılı olsun. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi saygılı bir seçim propagandası geçirmektir. İnsanları yok saymasın. Seçim sonuçları belli olmadan kimse kendini Belediye Başkanı olarak değerlendirmesin. Halkın iradesine saygılı olmak zorundalar” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız