İşçilerin kaybı olmayacak

İşçilerin kaybı olmayacak

Koop-İş Sendikası işçi bilgilendirme seminerleri devam ediyor. Dün Türk Metal Sendikası toplantı salonunda Kırıkkale?de bulunan işçileri bilgilendiren Koop-İş Sendikası Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Mesut Yıldırım, ?Şuanda biz hangi belediyeden geçen arkadaş

ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
5747 sayılı kanun gereğince Ankara, Gaziantep, Mersin, İzmir, Samsun, Kocaeli ve Adana İllerinde kapatılan Belde Belediyelerinden Milli Eğitim Bakanlığına geçiş yapan çalışanlar Koop-İş Sendikası çatısı altında örgütlenmelerini tamamladı. Kırıkkale ili ve ilçelerin de Milli Eğitim Bakanlığına geçiş yapan personelin örgütlenme çalışmaları devam ederken bilgilendirme kapsamında seminer düzenlendi.
 
ZAM YİNE OLACAK
3 ay içerisinde çalışmalarını tamamlayacaklarını belirten Şube Başkanı Yıldırım ?Mahkeme denildiği zaman sonuca etki edemiyoruz. Mahkemenin sonuçlanması gerekir. Yetkiyi aldıktan sonra sizlerin adına sözleşmeyi tamamlayalım. Milli Eğitim Bakanlıktaki arkadaşlarımız için özellikle talebimiz oldu. Mahkemelik olan işyerlerinde işçi arkadaşlarımızın mağdur olmaması için kamu kurumları sözleşmeleri bitiminde uygulamalarını talep ettik. Milli Eğitim Bakanlığındaki süreç her ne kadar uzarsa uzasın mevcut sözleşmeniz bittiği anda kamu kurumunda belirtilen zam oranı direk maaşlarınıza yansıtılacak?
 
BİZ ZATEN TAKİP EDİYORUZ
 ?Yetki alınıp sözleşme yapılıncaya kadar mağduriyetiniz minimum seviyeye çekilecek. Çok fazla uzayacağını düşünmüyoruz. Özlük haklarınızın tamamı kağıtlara döküldü fizibilitesi yapıldı. Şuanda biz hangi belediyeden geçen arkadaşımızın ne kadar maaş alması gerektiğini hepsini bizim servisimiz takip ediyor. Burada sizlerin bir kaybı olmayacak. Sizlerin takip etmesine gerek yok biz zaten takip ediyoruz. Ücret konusundaki sıkıntılarınız bizlere geliyor. Ulaşamayan arkadaşlarımız var ise bizlere mail yolu ile de ulaşabilirler. Çok fazla sürmez en fazla 1-2 saat içerisinde size geri dönüş yapılır? dedi.  
 
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ