İŞÇİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIM

İŞÇİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIM

Kırıkkale İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal?ı Mecliste ziyaret etti. Köksal, ?Emek ve kazancını helal kazanan işçilerimizin daima yanındayım. Elbette bende mecliste sizlerin ses

ZİYARET BENİ MUTLU ETTİ

Komisyon Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, İşçi Emeklileri Derneği üyelerini Milli Savunma Komisyon odasında kabul etti. Ziyarette konuşan Oğuz Kağan Köksal ise ?Gerek seçim öncesinde ve gerekse seçim sonunda İşçi Emeklileri Derneğini ziyaret ettim. Çünkü emek ve kazancını helal kazanan işçilerimizin daima yanındayım. Hemşerilerimizin bu ziyaretleri beni mutlu etti. Elbette bende mecliste sizlerin sesi olacağım. Gerekli yasalar ile ilgili ve özellikle intibak yazası ile ilgili incelemeyi en kısa sürede bitirip dileklerinizi değerlendireceğim? dedi. Ziyarette Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve dernek yöneticilerin samimi ve içten tavırları dikkat çekti.

 

ZİYARETE ÖNEM VERDİK

İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Basri Keskin, ?İşçi emeklilerinin sorunlarını dile getirmek ve intibak yasası ile ilgili tanzim etmiş olduğumuz dosyayı vekilimize vermek için gittik. Konu ile ilgili bilgilendirmek amaçlı yapmış olduğumuz bu ziyaret sadece yöneyim kurulunun değil tüm üyelerimizin ziyaretidir. Bizler sayın vekilimizin mecliste bizim sesimizi duyuracağına inanıyoruz. Bu nedenle bu ziyarete büyük önem verdik ve hazırlamış olduğumuz bu dosyayı takdim ettik? şeklinde konuştu.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız