İşçi başkan

İşçi başkan

Tekin yağışların etkili olmaya başladığı ilk gününden itibaren montunu, beresini ve botlarını giyerek sahada işçilerle birlikte çalışmalara katıldı.

YAĞIŞLARIN İLK BAŞLADIĞI İLK GÜNDEN BUYANA SAHADA PERSONEL İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYOR

 

Son bir haftadır etkili olan yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk hayatı olumsuz etkilerken Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yağışların etkili olmaya başladığı ilk gününden itibaren montunu, beresini ve botlarını giyerek sahada işçilerle birlikte çalışmalara katıldı. Tekin Vatandaşın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi ve ilçede ciddi bir sıkıntı yaşanmaması için elinden geleni yaparak örnek oldu.

 

BELEDİYE ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Yaklaşık 10 günden bu yana etkili olan kötü hava koşulları tüm yurdu etkisi altına alırken kötü hava koşullarından en az etkilenen ilçe Bahşılı ilçesi oldu. Yağışların ilk başladığı günden itibaren tüm araç gereç ve işçi kadrosuyla sahaya inen Bahşılı Belediyesi ekipleri bir yandan yol açma çalışması, bir yandan tuzlama ve bir yanda da yolda kalan araçlara müdahale etti. İlçe halkının olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için gayret gösteren belediye çalışanları tıpkı olağanüstü hal durumunda gibi mesai gözetmeksizin oluşan tüm olumsuzluklara anında müdahale etti

 

BAŞKAN ÇALIŞMALARA BİZZAT KATILDI

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin her zaman olduğu gibi yaklaşık 10 günden bu yana sahada işçilerle birlikte gece gündüz çalışıyor. Kar yağışının başladığı ilk gün iş montunu, botlarını giyip, beresini takarak sahaya çıkan Tekin yine evinde durmayıp makamda oturmadan sahadaki çalışmaları bizzat takip ediyor. Yol açma ve tuzlama işlerine bizzat kendiside katılan Tekin ilçenin olumsuzluklardan en az etkilenmesi için elinden gelen gayreti göstererek örnek oldu.

 

YAĞIŞLARDAN EN AZ BAHŞILI ETKİLENDİ

Tüm yurdu etkisi altına alan ve son 10 günden bu yana etkisini arttırarak sürdüren soğuk ve yağışlı hava olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Bir çok il ve ilçede özellikle ulaşım aksadı, su kesintileri, ısınma problemleri yaşandı. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle sık sık trafik kazaları da yaşanırken tüm bu olumsuzluklardan Bahşılı en az etkilenen ilçe oldu. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in bizzat takip ettiği ve katıldığı çalışmalar sayesinde ilçede kötü hava koşullarından kaynaklı ciddi bir sıkıntı yaşanmadı.

 

GÖREVİMİZ VATANDAŞIN HİZMETİNDE OLMAK

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin konuyla ilgili gazetemize yaptığı özel açıklamada tabiki Belediye Başkanlarının görevinin vatandaşın rahatını sağlamak olduğunu belirterek “Bizde bunu yapıyoruz, bunda abartılacak bir şey yok” dedi. Tekin ülkemizin son 20 yılında görülmemiş bir kış yaşadığını belirtti. Yaşanan bu olumsuz hava koşullarından etkilenmemenin mümkün olmadığını söyleyen Tekin önceden alınan tedbirler ve anında müdahale sayesinde ilçede ciddi bir olumsuzluğun yaşanmadığını söyledi. Burada gece gündüz demeden çalışan personelin büyük emeği olduğunu belirten Tekin ilçe halkının da kendilerine yardımcı olduğunu belirterek herkese teşekkür ettiğini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız