İşçi arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız

İşçi arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız

SÖZLEŞME SÜRECİ ZOR GEÇECEK

İşçi arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Teke işçilikten geldiğini ve sendikacılığında her kademesinde görev yaptığını belirterek ?İşçi arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız? dedi.

TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığına atanan Mustafa Teke yoğun çalışma temposu içerisinde tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Teke kendisini ziyaretimizde yaptığı açıklamada sendikacılığa yabancı olmadığını söyledi. Bu göreve de işçilikten geldiği için işçilerin hak ve hukuklarını korumak kendisinin ve yönetiminin asli görevi olduğunu söyledi. Teke Genel Başkan Pevrul Kavlak´ın emir ve direktifleri doğrultusunda Kırıkkale´de MKE işyerleri ve Samsun´daki üyelerinin her konuda emirlerinde olduklarını söyledi.

SÖZLEŞME SÜRECİ ZOR GEÇECEK

2017 yılının sendikalar için sözleşme yılı olduğunu belirten Teke iş yerlerindeki ziyaretlerinin yanı sıra sözleşme çalışmalarına da başladıklarını söyledi. Sözleşme süreçlerinin zor bir süreç olduğunu belirten Mustafa Teke bu konuda Genel Merkez´in işçiler lehine önemli kararlar alacağını belirtti. Gazetemiz Sahibi Mehmet Altundağ ve Yazı İşleri Müdürümüz Murat Karadağ´ı kabul eden Teke ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü