İşçi arkadaşlarımızın daima yanında olacağız

İşçi arkadaşlarımızın daima yanında olacağız

ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

İşçi arkadaşlarımızın daima yanında olacağız

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Teke, "Tezgâh tezgâh dolaşacağız ve üyelerimize hedeflerimizi anlatacağız. Bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışacağız" dedi.

İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ

Şube Başkanı Teke, MKE Mühimmat Fabrikası Tapa işletmesindeki üyelerini ziyaret etti. Tezgâhları başında üyelerini ziyaret eden Başkan Teke ve şube yönetimi üyelerine işlerinde kolaylıklar diledi. Her fırsatta fabrikaları gezen Başkan Teke ve ekibi sık sık işçiler ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyor.

HER KONUDA BİLGİLENDİRİYORUZ

Fırsat buldukça ilimizde bulunan tüm fabrikaları gezerek üyelerini yalnız bırakmayan Başkan Teke, ?Her fırsatta arkadaşlarımız ile bir araya gelip çay içip sohbet ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında arkadaşlarımıza devamlı bilgiler veriyoruz? diye konuştu.

ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Başkan Teke´nin kendilerini sık sık ziyaret ettiğini belirten işçiler ise, ?Başkanımızı aramızda görmekten mutlu oluyoruz. Allah razı olsun bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Fabrikalarımıza gelerek tezgâhlarımızın başında bizleri ziyaret ediyor. Bir sıkıntımız var mı diye soruyor? dediler. Ziyaretlere Şube Sekreteri Zekai Tufan da eşlik etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü