İşadamlarıyla ortak çalışacağız

İşadamlarıyla ortak çalışacağız

MÜSİAD Yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı makamında ziyaret ettiler. Saygılı, kentte bulunan işadamlarıyla ortaklaşa çalışarak kenti geliştireceklerini bildirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Tüm üyelerin katıldığı ziyaret başkanlık makamında gerçekleşti. Ziyarette konuşan MÜSİAD Başkanı N.Haşim Baloğlu Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Saygılı’nın MÜSİAD üyesi olduğunu kendi içlerinden çıkan bir ismin Belediye Başkanı olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Baloğlu, sorumlu bir sivil toplum örgütü olarak Kırıkkale’nin gelişmesi için Belediye Başkanlığına Seçilen Sayın Mehmet Saygılı’ ya desteklerinin devam edeceğini ve her alanda katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi.

 

TABLO HEDİYE ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da Kırıkkale’nin tanınmış iş adamlarını ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını MÜSİAD’ ın görüşlerini her zaman başvuracaklarını kaydetti. Başkan Saygılı tebrik ziyaretine gelen tüm MÜSİAD üyelerine tek tek teşekkür etti. Ziyaret sonunda MÜSİAD Başkanı N.Haşim Baloğlu Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya günün anısına bir tablo ve isimlik hediye etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ