İşadamlarından bahar şenliği

İşadamlarından bahar şenliği

Kırıkkaleli İş adamları ve Yöneticiler Derneği (TÜRKİAD) tarafından, 2. Bahar Şenliği düzenlendi. Hasan Dede Köyünde yapılan şenlik Türkiye`nin değişik illerinde ki iş adamlarının bir araya gelerek tanışması, kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması

BİRLİK VE BERABERLİK ANLAYIŞI

Şenlikte konuşan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Türkiye`nin her zaman birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, kendilerinin herkesi kucaklayacak bir yol izlemesi gerektiğini vurguladı. Kişileri ötelemenin hiç kimseye yararının olmadığının altını çizen Vali Kolat, şunları kaydetti:“Herkesi kucaklayacak, hoşgörü ile karşılayacak ortamın oluşması konusunda herkesin katkı sağlaması gerekiyor. Biz Hasandedelere, Koçubabalara, Pirsultanlara, Mavlanalara, Yunuslara, Hacı Bayram Velilere baktığımız zaman bu güzel insanlar, hep güzellikleri çağrıştırmışlardır”

 

GÜZELLİKLERİ YAŞIYORUZ

“Hep bu güzelliklerde buluşmamız noktasında nasihatte bulunmuşlardır. Bizim kültürel anlamda zenginliğimiz ve güzelliğimiz de buradan kaynaklanmaktadır. İnşallah bu güzellikler her geçen gün artarak devam eder. Bu tür kaynaşmaların ülkemizin geleceği açısından ve bölgemiz açısında da ve kentimiz açısından da son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

 

BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ

TÜRKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Asker Demirhan da, Kırıkkale`ye ışık saçma çerçevesinde karar aldıklarını dile getirerek her yıl kentin bir ilçesinde üyelerle protokolü bir araya getirerek hem kaynaşma hemde dayanışma içerisinde olmak istediklerini söyledi.

Vali Kolat`a, programı düzenleyen TÜRKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Asker Demirhan`ın eşi Beyhan Demirhan tarafından Babalar Günü dolayısıyla hediye verildi.

 

GENİŞ KATILIM

Program, Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu Konserinin ardından yemek ikramıyla son buldu. Programa, Kırıkkale Valisi Ali Kolat`ın eşi İlksen Kolat, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, çok sayıda bürokrat, sivil toplum kuruluşları ile dernek üyeleri katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ