İşadamından örnek davranış

İşadamından örnek davranış

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN

İşadamından örnek davranış

Kırıkkaleli İşadamı, Köylü Pazarı Sahibi Egemen Haydar Özlük, her sabah işyeri önünde kahvaltı düzenleyerek, tandık, tanımadık ve her kesimi davet ediyor.

HERKESE AÇIK

O gün Allah ne verdiyse diyerek sofrasını açan Özlük, kahvaltıda bazen poğaça, bazen zeytin, peynir, domates, salatalık, bazen ise sucuklu yumurta yer alıyor. Alevi vatandaşı olan Özlük, sofrasına yoldan geçen Sünni, Alevi, Çerkez ve Kürt demeden herkesi davet ediyor. İşyerinin önüne kurduğu küçük masada herkes yer buluyor.  Sofraya bazen, Kırıkkale´ye yeni gelen vatandaşlar da düşüyor.    

BİZDE AYRIM YOK

Kahvaltıda en son CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Hasan Biçer, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç ve esnaflar yer aldı. Sabah kahvaltısını vatandaşlarla yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen iş adamı Egemen Haydar Özlük, ?Bizimki dost meclisi. Bu meclise herkes davetli. Sofram ve kapım herkese açık. Ben bir alevi vatandaşıyım. Ama bizde Alevi, Sünni, Kürt ve Çerkez ayrımı yok? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN

Son günlerde Türkiye´nin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Özlük, ?Biz bu Türkiye´de hep beraber birlikte yaşıyoruz. Bunu yıkmak isteyenlere asla müdahale ettirmemiz gerekir.  Herkes, taşın altına elini koyması gerekir. Ben kendi çapımda bunu yapmaya çalışıyorum. Bu gemiden başka gidecek yerimiz yok. Bu gemi sonsuza kadar yüzmesi gerekir.?diye konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım