İşadamı Güneş´ten AK Partiye tam destek

İşadamı Güneş´ten AK Partiye tam destek

HİZMETLERİNDEN BAHSETTİ

İşadamı Güneş´ten AK Partiye tam destek

Kırıkkale´nin önde gelen işadamlarından Yusuf Güneş, Reis Düğün Salonu´nda AK Parti için program düzenledi.

PÜR DİKKAT DİNLEDİLER

İşadamı Güneş, misafirlerini kapıda karşıladıktan sonra, protokol için ayrılan yerlere götürdü. Burada misafirlerini ağırladı. Yapılan etkinlikte salonda oturacak yer kalmadı. Büyük birçoksuyla geçen etkinlikte konuşmalar alkışlarla sık sık kesildi. Program sonuna kadar misafirler, konuşmaları pür dikkat dinledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ankara´da meydan gelen terör olayında yaşamını yitiren insanlara Allah´tan (cc), rahmet dileyen Kırıkkale´nin önde gelen işadamlarından Yusuf Güneş, ?Saldırıyı gerçekleştiren şer odaklarını şiddetle kınadığını belirterek, ?İşte bu zaman, üzerimize sinen ölü toprağını bir kenara atarak, yeniden dirilerek, küheylanlar gibi Türkiye´nin dört bir yanına saygı sevgi ve hoşgörü götürerek, Türkiye´nin aydınlık geleceği için AK Parti´nin tek başına iktidar olması için çalışmalıyız. Büyük üstat Necip Fazıl´ın ?Utansın´ şiirini okuyan işadamı Güneş, Kutlu yürüyüşte kendileriyle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum.?dedi.  

COŞKULU BİR TOPLANTI

Milletvekili Abdullah Öztürk,? İşadamı Yusuf Güneş kardeşim tarafından Reis Düğün Salonunda organize edilen destek toplantısına İl Başkanı Mürsel Akçay ve teşkilatımızla birlikte katıldık. Çok güzel, coşkulu bir toplantı oldu. Yusuf Güneş kardeşimin ve arkadaşlarının verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah´ın izniyle her geçen gün daha da güçleniyor üç sıfıra doğru yürüyoruz.?diye konuştu.

HİZMETLERİNDEN BAHSETTİ

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti´nin hizmetlerinden bahsederek yapılan hizmetler sayesinde her seçimde Ak Parti´nin oyunu daha da yükselttiğini belirtti. Akçay, ?1 Kasım´da yine alnımızın akıyla karşınıza çıkıp bu meydanlara çıkıp kutlamalar yapacağız. Ak Parti Kırıkkale´de de rekor sayılacak seçimler kazandı. 2011 seçimlerinde yüzde 62, Cumhurbaşkanlığı referandumunda yüzde 64 ve inanıyorum ki 1 Kasım´da da sizlerden aldığımız destekle bunların da üzerinde bir oy alarak yeni rekorlara imza atacağız. Kırıkkale´de belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte 13 yıldır yapmış olduğumuz hizmetlerle, Kurucu Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile hedefimiz olan 2023 planımıza emin adımlarla ilerleyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız