İş garantili kurs

İş garantili kurs

Kırıkkale Sanayi Odası ve Karakeçili Kaymakamlığı işbirliği ile düzenlenen "Girişimcilik" kursu başladı. Çoğunluğu bayanlardan oluşan 30 kursiyerin katılacağı kurs sonunda sertifika verilecek.

ÇOĞUNLUĞU BAYAN 30 KURSİYER
Çoğunluğu bayanlardan oluşan 30 kursiyerin katıldığı ve 72 saat sürecek olan kurs sonunda başarılı kursiyerlere sertifika verilecek. Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, kurs sayesinde yöre insanına önemli kazançlar sağlanacağını söyledi. İlçede müteşebbis ruha sahip, kendi adına bir işyeri açmayı düşünen fakat maddi imkânsızlıklarından dolayı buna gücü yetmeyen vatandaşlara yönelik kurs düzenlediklerini dile getiren Ambarcı, bu sayede yöre insanına bir imkân sağlamak ve aynı zamanda vatandaşları iş kurmaya teşvik etmek istediklerini söyledi.
KOSGEB DESTEKLİ İŞ SAHASI 
KOSGEB`in yeni işyeri açacak ya da sahip olduğu işyerinin kapasitesini artıracak girişimcilere yönelik önemli hibe destek kredilerinin mevcut olduğunu kaydeden Ambarcı, "Bu kredilerden faydalanabilmenin temel koşulu da bir girişimcilik kursuna katılmış olup girişimcilik sertifikasına sahip olmaktır. İşte biz de böyle bir kursu, finansını Kırıkkale Sanayi Odası`nın sağlaması ile açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurs sonrası genç girişimcilerimizden isteğimiz, hayatın her alanına özellikle de Karakeçili kilimlerine yönelik faaliyetlerde bulunurlarsa hem kendileri adına hem de ilçemiz adına bir kazanç sağlamış oluruz" şeklinde konuştu.


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı