İş dünyasında sizi neler bekliyor

İş dünyasında sizi neler bekliyor

Kırıkkale Üniversitesi Matematik ve Oyun Topluluğu tarafından "İş Dünyasında Sizi Ne Bekliyor?" konulu bir seminer düzenlendi.

İŞ HAYATINDAKİ SORULAR

İzgören Akademi Karadeniz Bölge Müdürü Salih Özgür’ün konuşmacı olarak katıldığı programda Salih Özgür, "Hayatın gerçekleri nelerdir?  Biz bu gerçeklerin neresindeyiz? İş hayatına atıldığımızda bizim sahip olduğumuz bilgi, birikim ve tecrübe ne işe yarar? Acaba iş dünyası bizden neler istiyor?" Sorularının cevaplarını aramak için öğrencilerle bir araya geldi.Öğrencilerin iş dünyasındaki yaklaşımlar hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini dile getiren Salih Özgür, alışılmış yaklaşım örnekleri, sıra dışı yaklaşım örnekleri, kişiyi bekleyenler fırsatlar, beklenmeden gelen fırsatlar ve yol haritası hakkında bilgi verdi.

 

“BAŞARI HİÇBİR ZAMAN TESADÜF DEĞİLDİR”

İş hayatına atılan herkesin zayıf ve güçlü yönlerinin farkında olması gerektiğini vurgulayan Özgür, “Öğrenci arkadaşlarımız kendilerini geleceğe hazırlama noktasında kendi imkânlarını, kabiliyetlerini, bilgi ve birikimlerini arttırmaya çalışırken, diğer tarafta hayatın kendilerinden neler istediğini okumalı ve ona iyi bakmalı, bu denkleşme ve örtüşme iyi sağlanmalıdır.” dedi.Aşık Veysel’in  gözleri görmediği halde Kırşehir’e meyve ağaçları dikmesi, LÖSEV’in kurucusu Üstün Ezer’in başarı öyküsü ve  Üsküdar da Semt sakinleri ve esnaf tarafından çok sevilen ve heykeli dikilen çöpçü Gazi Ceran’ın  hayatı hakkında bilgi veren Özgür başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığını dile getirdi. Program katılımcılarının sorularının cevaplanması ve konuşmacıya hediyesinin verilmesiyle sona erdi.

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ