Irak Uyruklu 3 Çocuğun Cansız Bedenlerine Ulaşıldı

Irak Uyruklu 3 Çocuğun Cansız Bedenlerine Ulaşıldı

Öğle saatlerinde Kızılırmak'a giren 14 - 15 yaşlarında 3 çocuk geri çıkamadı ve Kızılırmak sularında kayboldu. Arama kurtarma ekiplerinin yoğun mesaisi sonrası akşam saatlerinde 3 çocuğun da cansız bedenine ulaşıldı.

BAHŞILI'YA PIKNİK YAPMAYA GİTMİŞLERDİ

Irak uyruklu 3 çocuk, Bahşili ilçesindeki piknik alanında öğle saatlerinde kıyafetlerini çıkarıp, Kızılırmak Nehri'ne girdi. Çocuklar bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra Kırıkkale Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Dalgıçlar, suya girerek arama çalışması başlattı. Bir süre sonra ırmağa giren 3 çocuğunda cansız bedenlerine ulaşıldı. Çocukların cesedi nehirden çıkarılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

IRMAĞA DÜŞEN TOPU ALMAK İÇİN GİRMİŞLER

Çocukların futbol oynadıkları sırada suya kaçan topu almak için nehre girdiği iddia edildi. Önce çocuklardan birisinin nehre girdiği, sonra da diğer ikisinin peşinden gittiği ileri sürüldü. Çocukların peşinden gittiği iddia edilen top, açıkta suyun yüzeyinde görüldü.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız