Irak ve Suriye´den sonra hedef Türkiye

Irak ve Suriye´den sonra hedef Türkiye

BAŞSAĞLIĞI VE ŞİFA DİLEĞİNDE BULUNDULAR

Irak ve Suriye´den sonra hedef Türkiye

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar İstanbul´daki katliamla ilgili olarak yaptığı açıklamada bu saldırının değer terör saldırılarından ayrı göstermenin kaosa yol açmak isteyenlere hizmet olacağını söyledi. Bayraktar ?AGD Müslüman olsun ya da olmasın bütün insanların birbirlerinin haklarını gözeterek yaşayabileceklerine inanmaktadır? dedi.

BAŞSAĞLIĞI VE ŞİFA DİLEĞİNDE BULUNDU

1 Ocak gecesi İstanbul´da bir eğlence merkezinde meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitiren insanların yakınlarına tekrardan başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilediklerini belirten Bayraktar, ?Bu terör hadisesinin, 20 Temmuz 2015 tarihinde Suruç´ta meydana gelen intihar saldırısının ardından peş peşe gerçekleşen Gar, Merasim Sokak, Güven Park, İstiklal Caddesi, Atatürk Havalimanı, Gaziantep, Beşiktaş ya da Kayseri saldırılarından ayrı olarak Yılbaşı Gecesini kutlayanlara yönelik bir katliam şeklinde gösterilmesi sadece kaosa hizmet eder. Biz, bütün bu terör olaylarında tetikçi kim olursa olsun, olayı kim üstlenirse üstlensin, azmettiricinin aynı el olduğundan şüphe duymuyoruz? dedi.

EMPERYALİST AKIL İSTİYOR

Kendi çıkarları için enerji kaynakları ve enerji nakil yolları üzerinde bulunan Afganistan´ı, Irak´ı, Pakistan´ı, Libya´yı, Yemen´i, Suriye´yi ve daha birçok ülkeyi iç savaşa sürükleyen ya da terör örgütlerinin hedef tahtası haline getiren emperyalist akıl elbette Türkiye´nin de kaosa sürüklemesini istemekte olduğunu belirten Bayraktar  ?Dünyada bir sömürü düzeni vardır ve toplam nüfusun %1´i geri kalan %99´undan daha zengindir. Bu zenginlik çalışarak elde edilmiş bir zenginlik değildir. Gelir dağılımındaki bu adaletsizliğin temelinde sömürgecilik, yağma ve talan vardır. Ellerindeki kitle imha silahlarının verdiği orantısız güç ile dünyanın jandarmalığına soyunanlar bu sömürü sisteminin devamı için he türlü yola başvurmaktadırlar. Ütülü beyaz gömlekleri ve boyalı ayakkabıları, gören gözler için ellerindeki kanı gizlemeye yetmemektedir. Buna rağmen, binlerce ekranla, on binlerce portalle, yüz binlerce matbuatla, kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gösterip, dökülen bütün kanın tetikçilerin üzerinden konuşulması uğraşı içeresindedirler? şeklinde ifadelerde bulundu.

IRAK VE SURİYE´DEN SONRA HEDEF TÜRKİYE

Bayraktar açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Emperyalist akıl, Irak ve Suriye´den sonra Türkiye´yi iç savaşa sürüklemek ve parçalamak istemektedir. Yöntem olarak da Türk-Kürt, Alevi-Sünni, laik-anti laik, sağcı-solcu, asker-sivil, kadın-erkek hangi farklılık varsa bunların her birinden bir çatışma zemini oluşturmanın peşindeler. İşte Anadolu Gençlik Derneği en başından beri bu sürecin farkında olan, ırkçılık ve mezhepçilik tuzağına düşmeyen, şiddet ve terörün her türlüsünü reddeden, kin ve nefret söyleminden uzak duran, yaptığı çalışmalarla iyilik ve güzelliğin kelimelerini taşıyan ve bu coğrafyanın bütünlüğünü savunan gönüllü bir kuruluştur.  Anadolu Gençlik Derneği, Müslüman olsun ya da olmasın bütün insanların birbirlerinin haklarını gözeterek yaşayabileceklerine inanmaktadır ve böyle bir dünyanın kurulmasının gayreti içerisindedir. Bu inanç ve gayretin temelinde en başta kendinden olmayanların haklarını gözetme kaygısı vardır.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız