İpekci ‘Sultan'la açıldı

İpekci ‘Sultan

3 YILDIZLI İPEKCİ HOTEL&SPA AÇILDI

İpekci ‘Sultan'la açıldı

Hac ve Umre ve sektöründe faaliyet gösteren İpekci Şirketler Grubu, bir süredir hizmet veren İpekci Gold Hotel ve Radyo Kafe'ye açılış töreni düzenledi.  Mimar Sinan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Hotel ve Kafe'nin açılışına Türk Sineması`nın Sultanı Türkan Şoray katıldı.

3 YILDIZLI HOTEL

İlimizde uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Hac, Umre sektöründe başarılı çalışmalara imza adan İpekci Şirketler Grubu, 2015 yılı yatırımları programında İpekci Gold Hotel ve Radyo Kafe'yi Kırıkkale'ye kazandırdı. Mimar Sinan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren 3 yıldızlı Hotelde, 32 oda ve 65 yatak bulunuyor. İçerisinde sauna ve hamamı da barındıran hotel, tecrübeli ve kaliteli personelleriyle takdir topluyor.

KURDELE KESİLDİ

Türkan Şoray'ın katılımı ile gerçekleşen açılışa ayrıca Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk, İpekci Şirketler Grubu sahiplerinden Mehmet ve Abdullah İpekci, sivil toplum kuruluş temsilcileri, bazı kamu kurum il müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Açılış töreninde konuşma yapan Abdullah İpekci, ‘2015 yılı yatırım programlarımız kapsamında böyle güzel bir mekânı ilimize kazandırmaktan dolayı son derece mutluyuz. Hotelimiz, 32 oda ve 65 yatak kapasiteli olup, 3 yıldıza sahiptir. Ayrıca bünyemizde sauna ve hamam da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra Radyo Kafe adını verdiğimiz kafemiz de Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip' dedi.

KATKI SAĞLAYACAK

İpekci'nin ardından konuşma yapan Başkan Saygılı ise; ‘Bu yatırımda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Gerçekten de ilimize güzel bir yatırım kazandırmış oldular. Bu bina geçmiş yıllarda, kullanılmayan kötü bir binaydı. İpekci Şirketler Grubu yetkili arkadaşlarımız burayı en iyi şekilde değerlendirerek, şehrimize büyük bir katkı sağlamış oldu' ifadesinde bulundu.

HOTELE İHTİYACIMIZ VARDI

İpekci şirketler grubu yetkililerini tebrik eden Vali Kolat, ‘İlimizde hotel anlamında ihtiyacımız vardı.  İnşallah bu tür yatırımlar daha da artacaktır. Ben bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum' dedi. Oğuz Kağan Köksal ise, İpekci şirketler grubunun yatırımlarının devam edeceğini ve bu yatırımları her alanda yapacaklarını söyledi.

HOTELİ VE KAFEYİ BEĞENDİ

Son olarak konuşma yapan Türkan Şoray, Kırıkkale'de olmaktan duyduğu memnuniyeti ve hotelin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tür yatırımların şehre büyük katkı sağladığını da belirten Şoray, ‘Hotel inşallah hem şehrimize, hem de ülkemize büyük katkı sağlar' dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından dualar eşliğinde kurdele kesildi. Daha sonra Şoray, radyo kafe de hayranlarıyla bir araya geldi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü