İpekci ailesinin mutlu günü

İpekci ailesinin mutlu günü

İPEKCİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

İpekci ailesinin mutlu günü

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Mehmet İpekci´nin oğlu İpekci Şirketler Grup´u Şirket Müdürü Abdullah İpekci ile Attila Atasoy´un kızı Aslıhan, Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

İPEKCİ VE ATASOY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Mehmet İpekci´nin oğlu İpekci Şirketler Grup´u Şirket Müdürü Abdullah İpekci Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreninde İpekci ve Atasoy aileleri davetlileri kapıda karşıladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray ve kardeşi Nazan Şoray da katıldılar. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen ünlü kardeşler bu özel günde genç çiftleri yalnız bırakmadılar.

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni Yöresel müzik ziyafeti ile devam etti. Genç çiftlerin nikâhını ise Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kıydı. Geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde davetliler doyasıya eğlendi. Düğün törenine Kırıkkale protokolünün yanı sıra iş adamları ve Kırıkkale´nin tanınmış simaları katıldı.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Mehmet İpekci son derece mutlu olduğunu Oğlu Abdullah ile gelini Aslıhan´a ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Bizler de Pusula Gazetesi ailesi olarak, Abdullah ve Aslıhan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Abidin Emmi
29.12.2015 20:51:37
Düğüne Türkan Şoray ı çağıran sayın ipekçi ailesi milleti umreye götürürken 50-100 yuro indirim desen yapmazsın amma

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım