İnternetten çay siparişi

İnternetten çay siparişi

Kırıkkale Serkan Çay Evi işletmecisi Hakan Gökbulut teknolojiye ayak uydurdu, internet üzerinden çay siparişi almaya başlayan işletmecinin işleri bir anda ikiye katladı. Yağışlı havalarda çay siparişi aldığı diyafonların sürekli arıza yapmasından dolayı

TELSİZ VE DİYAFON ARTIK ESKİDİ
Çay ocağına gelen müşterilerinin internet üzerinden sipariş almasını şaşkınla izlediğini anlatan Gökbulut, ? Baba mesleğini 12 yaşından itibaren yapıyorum. Önceden çay siparişlerini telsiz ve diyafon üzerinden alıyorduk ancak yağışlı havalarda parazit yapmasından dolayı sorunlar yaşıyorduk. Onun için internet üzerinde çay siparişi almayı kesin çözüm olarak düşündüm. İnternetten çay siparişi veren müşterilerimiz de çok memnunla? dedi.
 
ÇAĞIN EN ÖNEMLİ HABERLEŞME ARACI
Çağın en önemli haberleşme aracı olan interneti kullanmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Gökbulut, ?İnternete geçmeden önce haberleşmeyi sağlamak için her iş yerine telsiz bırakmak ya da diyafon bağlamak için metrelerce kablo çekmek gerekiyordu. Bu da hem benim hem de müşterilerimizin iş yerlerinde görüntü kirliliği yapıyordu. İnternete geçerek müşterilerim ile telsiz ve diyafondaki parazitlenmeden dolayı yaşadığımız anlaşmazlığı ortadan kaldırdım? diye konuştu.
 
ESNAFLAR DURUMDAN MEMNUN
Gökbulut?un çay götürdüğü esnaflar da de internetten çay siparişi vermelerinin kendilerine büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, ?Soğuk ve yağışlı havalarda iş yerinden çıkmadan sipariş verebiliyoruz. Gelen toptancı ve müşterilerimiz şaşırıyor. Misafirimize dışarıya çıkmadan çay siparişi verdiğimizde, misafirlerimiz de internet siparişinden haberleri olmadığı için `çaycınız kapıda mı bekliyor` diye espri yapıyor? dediler.
 
MÜŞTERİLER WİRELESSİ ÜCRETSİZ KULLANIYOR
Çayları internet üzerinden sipariş almak için çay ocağına wireles sistemi kurduğunu belirten Gökbulut, çevrede bulunan esnafların wirelessi kullandığını söyledi. Gökbulut, ?Siparişleri internet üzerinden almak için çay ocağına sınırsız internet olan wirelessi kurdum. Hem müşteriler bunu kullanarak benimle haberleşiyor, hem de yan tarafta bulunan küçük yerde müşteriler ücretsiz olarak internete giriyor. Bu hizmetten herkes çok memnun, bizim de işlerimiz iye yönde etkilendi. Çağa ayak uydurduk ve bundan dolayı çok mutluyuz? ifadelerini kullandı.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ