İnternette fiber hızlı dönem

İnternette fiber hızlı dönem

Türk Telekom İl Müdürü Hayrettin Öztaş, fiber internet sisteminin alt yapısının oluştuğunu ve şehirde bir çok evde bu teknolojinin kullanıldığını söyledi. 170 yıllık tecrübesi ile insanlara hizmet veren Türk Telekom?un yeniliklere açık, çağın gerektirdiği

BİRÇOK VATANDAŞ KULLANIYOR

Türk Telekom İl Müdürü Hayrettin Öztaş, fiber internet altyapısının Kırıkkale?de var olduğunu ve bir çok vatandaşın bu sistemi kullandığını söyledi.  Yüksek hızlı internetin önemli avantajlar sağladığını belirten Öztaş, yeniliklerin devam edeceğini ve bu konuda çalışmalar ve projeler olduğunu bildirdi.  Öztaş, 170 yıllık Türk Telekom?un işleyişi hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu, ? Türk Telekom, 170 yıllık tecrübesiyle adım, adım örerek tüm şehirleri birleştiren dev bir fiber altyapı oluşturdu. Türkiye`yi layık olduğu çağdaş haberleşme altyapısına ve fiber teknolojisine kavuşturan Türk Telekom evler ve binalara kadar fiber hizmetini tüm müşterilerin ve servis sağlayıcıların kullanımına sundu? dedi.

FİBER OPTİK ALT YAPIMIZ VAR

Öztaş konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, ? Kırıkkale İl Telekom Müdürlüğü, ilimizdeki tüm ilçelere ulaştırılan Fiber Optik altyapı ile bu hizmeti istenilen her yerde verebilecek seviyededir. Her bölgenin potansiyeline ve gelen talep sayısına göre değerlendirerek yaptığımız yatırımlar ve cihaz kurulumları 2013 yılında daha da artarak yakın zamanda ilimizdeki tüm abonelere ulaştırılacaktır. Türk Telekom`un fiber internet altyapısının bulunduğu lokasyonlardaki ADSL müşterileri, talep ettiği fiber internet paketine geçiş yapabiliyor ve geçiş ücreti ödemiyor. Mevcut müşterilerin ADSL paketi için ödedikleri ücrette değişiklik olmadan yüksek hızlı fiber internet paketlerinden faydalanmaları sağlanıyor.?

İNDİRME GÜCÜ YÜKSEK

?İnternet servis sağlayıcılarının mevcut müşterileri kampanya kapsamında hiçbir ücret ödemeden daha yüksek hızlı fiber internet paketlerine geçiş yapabiliyor. Türk Telekom`un müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak ve hayatlarını daha da kolaylaştırmak için sunduğu hızı 20 Mbps kden 100 Mbps`ye FİBERNET paketleri ile "Filmler yüksek çözünürlükte izleniyor, müzikler yüksek kalitede dinleniyor. "5 GB`lık veri. 1 Mbps hızında yaklaşık 13 saatte indirilirken. Fİ BERNET paketleri ile 100 Mbps`ye kadar hızla yaklaşık 8 dakikada indirilebiliyor.? diye konuştu.

1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu