İnsanların büyük ama gerçekçi hedefi olmalı

İnsanların büyük ama gerçekçi hedefi olmalı

AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ AÇILDI. AÇILIŞA ÖZEL İLK DERSİ ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU VERDİ.

AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ AÇILDI. AÇILIŞA ÖZEL İLK DERSİ ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU VERDİ

İnsanların büyük ama gerçekçi hedefi olmalı

AK Parti´de 17 dönemi başlayan siyaset akademisinin Kırıkkale´deki ilk dersini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu verdi. Siyasete kararlılık ve dik duruş konularında katılımcılara örneklemeler yapana bakan Eroğlu büyük düşünmenin önemine değinerek ?İnsanların büyük ama gerçekçi hedefleri olmalı? dedi.

BÜYÜK BİR HİZMET DAVASI

AK Partide başlayan 17 dönem siyaset akademisinin Kırıkkale´de ilk dersine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı. İlk olarak il başkanlığını ziyaret eden Eroğlu, il teşkilatı kadın ve gençlik kolları teşkilatları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. İl Başkanlığı makamında partililerle bir araya gelen bakan Eroğlu daha sonra 17 dönem siyaset akademisinin ilk dersini verdi. AK Parti´nin büyük bir hizmet davası olduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, ?Bu partiye gönül veren insanlarda, bu partide görev alan insanlarda yüreklerinde tek bir gaye taşıyor oda ülkesine ve milletine hizmet etme gayesi. Bu parti ülkesine ve milletine hizmet etme gayesi taşıyan insanlarla dolu bir parti olduğu için yıllardır iktidarda ve alternatifi yok? dedi.

AKADEMİ CUMHURBAŞKANIMIZIN PROJESİ

Siyaset akademisi projesinin İstanbul İl Başkanlığı yaptığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´a ait olduğunu ifade eden Eroğlu ?İl Başkanlığı döneminde teşkilat üyelerine bu tarz eğitimler vermek Cumhurbaşkanımızın projelerinden birisiydi. Onun aydın ve ileri görüşlülüğü sayesinde AK Parti´nin şu anda kendisinden başka rakibi yok. Onun cesareti ve halkımızı meydanlara daveti ile 15 Temmuz gecesi milletimizin iradesiyle işgal hareketine dur denildi. AK Parti millete hizmet etme yolunda büyük bir parti. 14 yılda yapılan yatırımlar ve ülkemizin geldiği nokta bunun en büyük göstergelerinden birisidir. Bu kutlu davada bir nefer olmak hepimizin en büyük vazifelerinden birisidir? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız