İnsanlar gelecekten umutsuz

İnsanlar gelecekten umutsuz

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı bugün parti il birasında gerçekleştirilecek. İl Başkanı Faruk Vurgun toplantının önemine binaen tüm partililerin toplantıya davetli olduğunu söyledi.

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL DAİMA HAZIRIZ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığınca düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı bugün saat 17’00’da parti il binasında yapılacak. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp’in konuşmacı olarak katılacağı toplantıya tüm partililerin davetli olduğunu söyleyen İl Başkanı Faruk Vurgun toplantıyla birlikte önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlerin çalışmalarına başlanacağını söyledi. Vurgun parti olarak seçimlere birkaç ay kala değil, sürekli çalışma içinde olduklarını da belirtti.

İNSANLAR GELECEKTEN UMUTSUZ

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun son zamanlarda insanlarda bir gelecek kaygısının başladığını söyledi. Hükümetin özellikli dış politika ve içerdeki icraatlarının insanları karamsarlığa ittiğini belirten Vurgun yaşanan olaylar karşısında hükümetin tam bir vurdumduymazlık örneği sergilediğini söyledi. Saadet Partisi olarak bu ve benzeri konuların sürekli kamuoyu ile paylaşıldığını anlatan Vurgun ne yazık ki basının büyük bir bölümünün hükümetin etkisi ve baskısı altında olmasından dolayı seslerini fazlaca duyuramadıklarını da ifade etti.



İLHAT
12.09.2014 20:19:35
İL BİRASI DA NERDEN ÇIKTI.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız