İnsanın en değerli hazinesi sağlığı için hizmetindeyiz

İnsanın en değerli hazinesi sağlığı için hizmetindeyiz

KIRIKKALE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNİ GENEL SEKRETERLİĞİNİN ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

KIRIKKALE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNİ GENEL SEKRETERLİĞİNİN ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

İnsanın en değerli hazinesi sağlığı için hizmetindeyiz

Eski Müsteşar Yardımcısı ve Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörleri Baş Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hakkı Yeşilyurt, Ankara Saha Koordinatörü Dr. Mustafa Erkan Çiçek, Saha Koordinatörü Dr. Vakkas Özmercan Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ederek yürütülen sağlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

BİZ 7/24 GÖREV BAŞINDAYIZ

Gerçekleştirilen ziyaret de, Eski Müsteşar Yardımcısı ve Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörleri Baş denetçisi Yrd. Doç. Dr. Hakkı Yeşilyurt, Ankara Saha Koordinatörü Dr. Mustafa Erkan Çiçek, Saha Koordinatörü Dr. Vakkas Özmercan ve İl ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. F. Ender Güngüneş de yer aldı. Baş Koordinatör Yeşilyurt yaptığı konuşmada; Kırıkkale de yürütülen sağlık çalışmalarını yerinde görmeyi ve sorunları dinlemek için geldiklerini belirterek özellikle her gittiği yerde sağlık hizmetlerinde çalışanların çok fedakârlık ve hoşgörü gerektiren bir iş yaptıklarını ve insanların en değerli hazinesi olan sağlıklarını korumak için 7/24 görevleri başında olduklarını, belirtti.

SAĞLIK YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda Genel Sekreter Op. Dr. Boyabatlı bir sunum yaparak, ildeki sağlık hizmetlerinin işleyişini anlattı. Karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde geçen toplantıda mevcut hastanelerin genel durumu ve ildeki sağlık yatırımları görüşüldü. Toplantı sonunda, sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirme imkânı bulduğunu ifade eden Yrd. Doç. Dr. Yeşilyurt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimiz yöneticilerine teşekkür etti.

HABER: Murat Karadağ



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!