İnsanca yaşam istiyoruz

İnsanca yaşam istiyoruz

VAATLERE KARNIMIZ TOK

İnsanca yaşam istiyoruz

Tüm Emekliler Sendikası Şube Başkanı Yüksel Doğan, Hüseyin Kâhya Parkı´nda yapacakları basın açıklamasına tüm üyelerini ve Kırıkkale halkını davet etti.  

GÜVENCE ALTINA ALINMIŞTIR

Yüksel Doğan, ?Seçimler öncesi iktidara talip olan siyasi partiler 11 milyon emekli dul ve yetimi vaatleriyle kendilerine oy vermeye çağırdılar. Ülkemizde maddi ve insani değerlerin üreticisi, alın terlerini, emeklerini yaşamlarının en genç çağlarında ülkelerine vermiş olan emeklilerin insanca yaşamaya hakları var. Ve bu haklar Uluslararası sözleşmelerde güvence altına alınmıştır? dedi.

VAATLERE KARNIMIZ TOK

Doğan şöyle devam etti: ?Bu düzenlemelere karşın ülkeyi yöneten tüm iktidarlar bu güne kadar sorunlarımızı görmezden geldiler ve çözüm konusunda gerekli adımları atmadılar. Seçim bitti. Şimdi sıra seçim öncesi her miting meydanında sıraladığınız vaatleri gerçekleştirmede. Seçim sonuçları her harikulade da bir koalisyon hükümeti kurulacağını işaret ediyor. Bizim vaatlere karnımız tok. Her söylediğinizi hatırlatmak, vaatlerinizin takipçisi olmak, söyleyip te yapmadıklarınızı yaşamın her alanında karşınıza çıkarmak boynumuzun borcu. Bundan sonra gözümüz üzerinizde olacak.?

ANAYASAL HAKKIMIZ

?Hak ve çıkarlarımızı korumak, sorunlarımızı dile getirmek anayasal hakkımızdır. Acil taleplerimizi dillendirmek için tüm emeklilerimizi birlikte olmaya, gücümüze güç katmaya çağırıyoruz. Çünkü birlik olmadan dirliğimizin olmayacağını zaten düşük olan yaşam kalitemizin giderek daha da düşeceğini unutmayalım. Seçim öncesi bizlere söz verilen 2 maaş ikramiyenin; kurulması yakın olan hükümetin protokol programında mutlaka yer almasını ve bayramda ödeme yapılmasını, aylardır sürüncemede bırakılan banka promosyonlarının ödenmesi için gerekli çalışmaların başlatılmalı.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü