İnsan odaklı belediyecilik yapacağız

İnsan odaklı belediyecilik yapacağız

Geçmiş dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Salim Bozdemir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir'e başvurusunu yapan Bozdemir insan odaklı yönetim ilkesiyle hareket edeceklerini söyledi.

SORUN TESPİTİ VE ÇÖZÜMÜ ACİL OLACAK

Kırıkkale’nin tanınmış isimlerinden geçmiş dönemi milletvekili aday adaylığı yapan Salim Bozdemir Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Kırıkkale’ye yakışır hizmet için elinden gelen her şeyi yapacağını belirten Bozdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kırıkkale Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıkladığım bu önemli günde beni yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerime, teşekkür ediyorum.  Kırıkkale’mizin kurulduğu günden bugüne birikmiş sorunları olduğunu yaşayarak bilmekteyiz. Fakat, tüm bu sorunları çözmek bizim tarzımız olacaktır.  Bizim ilkemiz, "halka hizmet hakka hizmettir". Bir başka deyişle düsturumuz "insanı yaşat ki devlet yaşasın" olacaktır. Bu bakış açısıyla, var olan sorunların tesbitinde aciliyet önceliğini de dikkate alarak çözüm üretme kararındayız. Bunu gerçekleştirmek için prensibimiz, Kırıkkalemizin her bir ferdinden öneri almak ve insan odaklı yönetim ilkesiyle hareket etmektir. Şehre dönük anlayışımızın temel felsefesi işte bu olacaktır!

 

GÜLERYÜZLÜ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

“Hayal ettiğimiz Kırıkkale`yi inşa etmek için çıktığımız bu yolda, siz kıymetli hemşehrilerimizle birlikte nasıl bir Kırıkkale gerçekleştireceğimizi huzurlarınızda paylaşmak istiyorum. Üniversitesiyle şehrin bütünleştiği bir Kırıkkale Esnafımızın yüzünün güldüğü bir Kırıkkale Hayal eden herkesin Kırıkkalesini bulduğu bir Kırıkkale *Büyüyen ve göç alan bir Kırıkkale, Güneşiyle 24 saati aydınlatan bir Kırıkkale,*Yatırımcının peşinde koştuğu bir Kırıkkale, Yaşayanlarını kendine meftun eden bir Kırıkkale, İçinde yaşayan insanları şehrin değerli sahipleri ve sermayesi görerek, güler yüzle kucaklayan belediyecilik anlayışıyla baş tacı eden bir Kırıkkale, Bozkırın içerisinde yeşile bezenmiş, mutlu vatandaşların  “Gönül Dağı” türküsü terennüm ettiği bir Kırıkkale istiyorum”

 

BÜYÜKŞEHİR HEDEFİ OLAN KIRIKKALE

“Sınırlı kaynaklarıyla çarpık bir şehir mimarisine su taşıyan bir Kırıkkale değil, kendine özgü mimari tasavvuru olan bir Kırıkkale, Bir kaç bölgesine, mahallesine ilgi gösterilen değil bütün bölgelerine aynı hassasiyetle sahip çıkılan bir Kırıkkale, Kırıkkaleli her vatandaşımız için gerçekleştirilebilir projeler üreten bir Kırıkkale, Sahasında yetkin kişileri başka şehirlere kaptıran bir Kırıkkale değil, Türkiye’nin yetkinlerini şehrimize kazandıran bir Kırıkkale, İçinde yaşayan her kesimin gönüllü katkılarıyla tesis edeceği bir kentin vizyonunu oluşturan bir Kırıkkale, Kırk üç vilayetin transit geçiş kapısı olan değil, ticaret durağı olan bir Kırıkkale,  Ulaşım arterlerinde günü kurtaran yaklaşımlar yerine, gelecek yüzyılı kucaklayan bir Kırıkkale, Doğusunda Delice ırmağı, batısında Kızılırmak ile bütünleşmiş, on yıllık bir perspektifle büyük şehir olmayı hedefleyen bir Kırıkkale”

 

 

SU YOLLARINI MERKEZE TAŞIMAK

“Emekliler şehri, yaşlılar  şehri algısının olmadığı, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, emeklisiyle hep birlikte gelecek tasavvuru hedefleyen bir Kırıkkale,   bu tasavvurların adım adım hayata geçirilmesini sağlayacak projelerden bir kaçını sizinle paylaşmak istiyorum. Yakın bir zamanda öğrenci kapasitesi 50.000 ne ulaşacak üniversitemizi Kırıkkalemizle buluşturacak raylı sistem toplu taşıma hizmetini şehrimize kazandırmak. Kırıkkale Meslek Edindirme Kursları (KALEMEK), Bilgi Evleri açmak ve Sosyal Yaşam alanları oluşturmak. İçinde su sporlarının yapıldığı ve kayıkların yüzdüğü su yollarını Kırıkkalemizin merkezine taşımak”

 

 



yusuf s
7.11.2013 00:35:14
Ben kırıkkaleye gurbetden yazan ama kırrıkkaleden kopmayan bir hemşeriniz olarak yazıyorum artık türkiyede kökleşmiş paslanmış siyasi zihniyetlere yer yok kırıkkalde artık uyum sağlamalı bölgecilik gibi sacma bir zihniyetden vaz geçilmesi gerekir bu nun için bana en iyi kim hizmet edebilir diye düşünülmesi lazım mesela genç,dinamik ve siyasi kariyerinden ziyade idari zihniyeti gelişmiş olan bir aday desteklenmeli ve yeni türkiyede yeni yüzler denenmeli mesela takip ettiğim kadar genç ve karizmatik idareci ve aktif birisi SERDAR DURU olamaz mı? tartışın ve düşünün ve lütfen eski siyasetçilerin memlekete ne kattığını, kendinize sorun saygılarımla

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız