İnsan hayatı her şeyin üstünde

İnsan hayatı her şeyin üstünde

Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği Cumhuriyet Meydanında Amerika'da yapılan zulümler hakkında açıklama yaptı. Yüzlerini siyaha boyayan grup üyeleri kendilerini zencilere benzeterek zencilere yapılan zulmün bir an önce durdurulmasını istediler .

YAĞMUR ALTINDA AMERİKA’YI PROTESTO ETTİLER.

İnsan hayatı her şeyin üstünde

Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği Cumhuriyet Meydanında Amerika’da yapılan zulümler hakkında açıklama yaptı. Yüzlerini siyaha boyayan grup üyeleri  kendilerini zencilere benzeterek zencilere yapılan zulmün bir an önce durdurulmasını istediler .

ABD’NİN ZENCİLERE KARŞI TUTUMU

Grup adına açıklama yapan İHH İnsanı Yardım Vakfı Şube Başkanı İsmail Kösal, “Amerika yönetiminin İslam Âleminde uyguladığı zalimce tutuma karşı gereken tepkimizi göstermişsek şu anda da aynı yönetimin kendi halkından zenci olanlara karşı yaptığı zulme de aynı tepkiyi gösteriyoruz” dedi.

HER ŞEYİN ÜSTÜNDE 

Kösal, “Bizim için İnsan hayatı ve insani değerler her şeyin üstündedir. ABD’de polislerin zencilere uyguladığı soykırım ile başlayıp sokak ortasında zenci bir Amerikan vatandaşının polisler tarafından boğulmasıyla zirve yapan protesto olaylarında bu insani değere sahip çıkmak isteyen halka uygulanan Amerikan yönetiminin zorba ve zalimce tutumu hafızalarımıza Amerikan yönetiminin insani değerler hususunda ne kadar zalim olduğunu kazımıştır” diye konuştu.

YAŞAMA VE ÖZGÜRLÜK

Kösal yaptığı açıklamada, “Bizler İnsanların en kutsal değeri olan yaşama ve özgür olma hakkının ellerinden alınmasına hangi coğrafyada olursa olsun karşıyız. Amerikan yönetiminin Müslümanlara uyguladığı zalim tavır ve davranışlar neyse kendi halkından zenci olanlara uyguladığı zalimane davranış da aynıdır. ABD politikalarına insan yaşamının ve özgürlüğünün feda edilmesini şiddetle kınıyoruz. Dünya halkları ve dünya ekonomisi sadece ABD politikalarına mahkûm edilmemelidir” şeklinde konuştu.

ZULME KARŞIYIZ 

Köksal, “Zulüm kimden gelirse, kime gelirse, zulmeden zalim; zulme uğrayan mazlumdur. Zalimin veya mazlumun dini, dili, ırkı, meşrebi gözetilmez. Biz Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği olarak dünyanın değişik coğrafyalarında zulmetmeyi devlet politikası ve siyaseti haline getiren Amerikan yönetiminin artık haddini de hududunu da bilmesi gerektiğine inanıyoruz. Amerikan yönetimi zulümde aşırılıkta ve saldırganlıkta o kadar ileri gitmiştir ki ayakta durmasına sebep olan vergisini aldığı kendi vatandaşına bile zulmü reva görme cüretini göstermiştir. Yaşasın Zalimler İçin Cehennem” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ