İnşaatı bitmeden akmaya başladı

İnşaatı bitmeden akmaya başladı

Kırıkkale'nin en büyük cami ve külliyesi olarak şehrin tarihine geçecek olan Nur Camii ve külliyesinde, henüz inşaatı bitmeden sorunlar baş göstermeye başladı.

DUVAR SARARDI

Son günlerde yağan yağmurun etkisiyle, Kırıkkale’nin sembolü olamaya aday Nur Camii Külliyesi içerisinde başta Müftülük Hizmet Binası olmak üzere çeşitli bölümlerde meydana gelen çatı akması sorunu yüzünden “kırık beyaz” renkteki duvarlarda çirkin görüntüler oluşmaya başladı. Duvarlardaki kötü görüntüyü gören vatandaşlar, en çok da cami inşaatı tamamlandıktan sonra da bu tür görüntülerle karşılaşıp karılaşmayacaklarını merak ettiklerini belirttiler.

“DAHA KALİTELİ MALZEME KULLANILAMAZ MI?”

Cami ve külliyesi içerisinde bulunan binaların çatı işlemlerinin henüz tamamlandığını ifade eden vatandaşlar, “Bu manzara gerçekten üzücü. Bunca para harcanan ve Kırıkkale’mizin sembolü olmaya aday bu güzel camide, inşaat tamamlandıktan sonra da böyle sorunlar meydana gelirse çok üzülürüz. Bu kadar para harcandıktan sonra daha kaliteli malzeme kullanılamaz mı, bu tür sorunlar en aza indirgenemez mi?” dediler. 



İLHAT
30.10.2014 20:38:37
HATA MALZEMEDEMİ YOKSA İŞÇİLİKTEMİ.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü