İngilizce öğrenen bayanlar sertifikalarını aldılar

İngilizce öğrenen bayanlar sertifikalarını aldılar

Halk Eğitim Merkezi Kadın Platformu Derneği İş birliğiyle Kırıkkale Türk Metal Sendikası?nın Yer temini sağladığı İngilizce Kursunun birinci dönemi sona erdi.

18 KURSİYER KATILDI

18 Kursiyerin 120 Saat İngilizce kursu sona erdi kursun sonlanması ile kursiyerlere sertifikaları düzenlenen tören ile verildi. Düzenlenen törende konuşma yapan Kırıkkale Kadın Platformu Başkanı Ayten Erdemir Polat, ??Derneğimiz eğitim faaliyetlerine önem vermekteyiz bu nedenle, ulusal toplumsal proje eğitimi yaptık. Çevremizdeki bayanların yabancı dil öğrenme isteğini yetkililere bildirdik, yeterli kursiyer sayısına ulaştığımızdan, Halk Eğitim müdürlüğü bize bu imkânı sağladı? diye konuştu.

KURSLARA İLGİ YÜKSEK

Kurslara ilginin Yüksek olduğunu ve tamamlanan kursların yerine yenilerinin açıldığını belirten Halk Eğitim Müdürü Osman Kara, ?Kurs sayılarının okul dönemindeki kadar olmasa da ilgi yüksek. Halkın ihtiyaç duyduğu kurslar için çalışma yapmaktayız. Geçtiğimiz gün itibarıyla İngilizce ve bilgisayar kurslarına toplam 135 öğrencinin Bilgisayar kursuna 95 öğrenci İngilizce kursu için 40 öğrenci kayıt yaptık. Kurslara halkın yoğun ilgisi de bizi sevindiriyor bu kursa da emeği gecen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ? şeklinde konuştu.

YOĞUN KATILIM

Türk Metal Sendikası binasındaki Kursiyer sertifika programına İl  Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Karadağ. Halk Eğitim Müdürü Osman Kara ,Halk Eğitim Şube Müdürü  Yusuf Çuvaloğlu ,Türk Metal Kırıkkale Şube Başkanı  Mürsel Öcal ,.Kırıkkale Kadın Platformu Başkanı Ayten Polat, İngilizce Kurs Öğretmeni Leyla Akıncı ,Halk Eğitim Öğretmeni Şerife Timurlenk ile kursiyerler katıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti