İNEGÖL?E BİLENİYORUZ

İNEGÖL?E BİLENİYORUZ

Ramazan Bayramı dolayı ile 2 gün izin yapan Kırıkkalespor, Çarşamba günü İnegölspor hazırlıklarına start verdi. Memleketi yakın olan futbolcular bayramda evlerine giderken, uzak olanlar ise bayramı burada geçirdi. Kendi tesislerinde çalışmaları sürdüren K

HABER: KADİR YAHŞİ

ANKARA?DAN 1 PUANLA DÖNMEK İYİ SONUÇ
İnegöl hazırlıklarının güzel geçtiğini belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, kendi evimizde taraftarı sevindirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Geçen hafta Keçiören AŞ ile oynanan karşılaşmadan 1 puan çıkarmanın önemli olduğuna değinen Aydoslu, ilk yarıda oynanan oyundan memnun olmadığını ancak ikinci yarı memnun kaldığını söyledi. Kırıkkalespor?un yıllardır Ankara takımlarından puan alamadığına dikkat çeken Aydoslu, 1 puanın bile rakipten alınabilecek en iyi sonuç olduğunu söyledi.
 
O GOL AMATÖRDE YENMEZDİ
Bu türlü maçların sürprize açık olacağını belirten Aydoslu, yenilgi olması halinde ise çok üzülebileceklerini kaydetti. Tüm ihtimalleri göze alarak ikinci yarı atak yaptıklarını belirten Aydoslu, ?Eğer bir iki ihtimal daha olsa belki galip gelebilirdik. İkinci yarı atak yaptırmadık. Hep önde bastık, hata yapmalarını bekledik. 1. gölü bulduk ama ikinciyi bulamadık. Onların attığını ilk gol ise amatör ligde yenilmeyecek bir gol. Bir anlık olay. Bu hatalardan ders çıkaracağız?
 
HEDEF MUTLAK GALİBİYET
?Çok koşan ve yılmayan bir ekip olduğunu biliyorduk. Zaman zaman bizi zorladılar. Ancak maçın sonucu 1-1 bitti. 1 puanla dönmekte iyidir. Sonuçta Ankara takımlarından puan almak zor. Ben en son puan aldığımızı hatırlamıyorum bile. Sezon sonu bu 1 puanların önemini iyi bileceğiz. Şimdi ise önümüzde İnegölspor maçı var. Bu maça çok iyi konsantre oluyoruz. İncelemelerimizi yapıyoruz. Şuan için kapalı kutu görünüyor ama biz elimizden geldiğince galibiyet için oynayacağız? dedi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ