İNDİRİM ERKEN GELDİ

İNDİRİM ERKEN GELDİ

Kırıkkale?de normal şartlarda Ağustos aylarının sonlarına doğru başlayan yazlık reyonlarındaki indirimlerin, bu yıl geç gelen sıcaklık nedeniyle erkene çekildi

REKABET
Kırıkkale?de yoğunluğun arttığı gözlenen birçok mağazanın vitrinlerini indirim reklamları süslüyor. Genellikle yüzde 50 indirim duyurularının yapıldığı vitrinlerde 12 aya varan taksitler ise tüketicilere farklı alternatifler sunuyor. Öte yandan ?2 alana 1 bedava? şeklindeki farklı kampanyalarda göze çarparken, rekabet nedeniyle tüketiciler daha ucuza alışveriş yapabiliyor. Spor tarzıyla kadın, erkek ve çocuklara hitap eden Rodi, yüzde 50`ye varan indirim uygulayan firmalardan erkek pantolonları 15, gömleklerin 20 TL`den başladığı bazı Rodi Mağazalarında ?2 alana 1 bedava? şeklindeki kampanya da bulunuyor.
 
MEVSİM DEĞİŞİYOR
Erkek, kadın ve çocuk giysileri satan Zara ise tüm ürünlerde yüzde 50`ye varan indirime gitti. Kadın tişörtlerinin 15.95, ayakkabılarının 49.95, ceketlerinin 99.95 TL`den satıldığı Zara mağazalarındaki erkek reyonunda ise tişörtler 25.95, kotlar 59.95, takım elbiseler 79.95 TL`den satışa sunuldu. Colins`te ise erkek ve bayan tüm ürünlerde ?Mevsim değişiyor? sloganı adı altında yüzde 50`ye varan indirime giderken kredi kartına 10 aya varan taksit imkanı sağlıyor.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ