İnal hız kesmiyor

İnal hız kesmiyor

Gittiği köylerde çeşitli denetim ve incelemelerde bulunan Kaymakam Yunus Can İnal, beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, Özel İdare Müdürü Mahmut Nedim Çetiner, Nüfus Müdürü Mediha Şimşek ile birlikte şimdi de İmamoğluçeşmesi, Deredüzü, Yağbasan,

İLÇEYİ TANIMAYA ÇALIŞIYORUM

Kaymakam İnal ve beraberindeki heyeti köy girişinde karşılayan muhtar ve vatandaşlar, köyün sorunlarını anlattı. Kaymakam İnal, ziyaret ve denetim için gidilen köylerde daha önce yapımı tamamlanan yatırımlar ile köy muhtarları tarafından yürütülen çalışmaları yerinde gördüklerini kaydetti. İlçe genelini tanımaya çalıştığını belirten İnal, Köy ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, diğer köylerde olduğu gibi bu köylere ait sorun ve yapılan hizmetleri de yerinde gördüklerini söyledi.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Kaymakam İnal, gitmiş oldukları köylerden Anbardere ve İmamoğluçeşmesi köylerinde okulları da ziyaret ederek okul müdürü ve öğretmenlerden, öğrencilerin durumları ile ilgili bilgi aldı. Sınıfta öğrencilerle birlikte olan Kaymakam İnal, öğrencilerle görüşerek sohbet etti. Okula bu yıl yeni başlayan birinci sınıf öğrencisinin kitap ve defterlerini kontrol etti. Dersini açarak okumasını isteyen Kaymakam İnal öğrencinin daha şimdiden okuma yazmayı öğrenmesinin çok sevindirici olduğunu söyledi ve öğretmenine teşekkür etti.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ