İmran AVM açıldı

İmran AVM açıldı

TÜRKİYE TİCARETİNİ KAYBEDERSE SİYASETİNİ DE KAYBEDER

İmran AVM açıldı

Kırıkkale´nin esnaflarından Hacı Ömer Algül, yılların gıda tecrübesini yeni yerinde hizmette sunmaya başladı. Yani Doğan Mahallesi Zafer Caddesi´nde (Eski Zafer Fırını Yeri) İmran AVM açıldı. Kaliteli ve güvenli alışverişin yeni adresi olan İmran AVM, açılışa özel fiyatlarıyla Kırıkkale halkının takdirini kazandı.

TÜRKİYE TİCARETİNİ KAYBEDERSE SİYASETİNİ DE KAYBEDER

İmran AVM Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Algül, ?Allah´ın izniyle Kırıkkale´de kurduğum müesseselerde 500´e yakın kişi çalışıyor. Kırıkkale´ye bir müessese daha kazandırdık. Eğer bu zamana kadar bize engellemeler yapılmamış olsaydı biz Kırıkkale´de Türkiye´nin tamamına hitap eden ulusal firmaları kurmuş bulunacaktık. Ticaretimizin yabancıların eline değil de bu milletimizin eline geçmesini sağlayacak müesseseleri kurmayı bize nasip etsin. Türkiye ticaretini kaybederse siyasetini de kaybeder. O yüzden siyasetimize sahip çıkmak için milletimizin de ticaretine sahip çıkması gerekiyor. Hep beraber el ele çalışalım? dedi. Protokol üyeleri yapılan konuşmaların ardından İmran AVM´yi gezdiler. 

KIRIKKALELİYİM DİYECEK

Birlik Başkanı Süleyman Köstekli, ?Kırıkkale´de yaşayan herkes Kırıkkaleliyim diyecek. Vergisini Kırıkkale´ye ödeyen, Kırıkkale´de istihdam eden, kazandığını Kırıkkale´ye yatıran herkese teşekkür ederim. Kırıkkale´de kazanıp ta paralarını başka yerlere yatırmıyorlar. Bizler de kendilerine teşekkür ederiz. Hayırlı, bol kazançlar dileriz? dedi. Açılışına Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Bekir Şahin, siyasi parti temsilcileri, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı