İmralı görüşmeleri gece bari yapılsın

İmralı görüşmeleri gece bari yapılsın

Milliyetçi Hareket Partisi'nin hafta sonu yapılan Keskin de yapılan İlçe Kongresinde konuşan Avukat Abdullah Pekgöz, HDP'li Hatip Dicle'nin çözüm sürecine ilişkin yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. Pekgöz, İmralı görüşmelerinin gizlilikle sürdürülece

AKLIMIZLA ALAY ETMESİNLER

HDP’li Hatip Dicle’nin, çözüm sürecinin selameti için bundan sonra tarafların İmralı Canisi ile yapacağı görüşmelerin gizli yapılacağını ve karartma uygulanacağını açıklaması üzerine, hafta sonu Keskin’de gerçekleştirilen MHP Kongresinde konuşan Avukat Abdullah Pekgöz, “O zaman, bundan sonra heyetler gece zifiri karanlıkta gitsinler. Zaten hiçbir şeyden bu toplumun haberi olmuyor. Bari bir de aklımızla alay etmesinler” diye konuştu.

SANKİ BU TOPLUMLA BİR ŞEY PAYLAŞIYORLAR DA!

Pekgöz sözlerini şöyle sürdürdü:  “Daha üç gün önce çözüm sürecini hızlandırın yoksa mutabakatı açıklayacağız diye tehdit savuran bunlar değil miydi? Demek ki tehdidin semeresini aldılar ve bugünkü açıklamalarında ağızları kulaklarına varıyor. O zaman zaten gizli olan görüşmelerin bundan sonra çözümün selameti açısından gizli yürütüleceğini söylemek de neyin nesi. Gizli olmayan ne var? Sanki bu toplumla bir şey paylaşıyorlar da!..”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ