İmralı canisiyle görüşmek ihanettir

İmralı canisiyle görüşmek ihanettir

Vatan İçin Can Verenler Federasyonu Kırıkkale Şubesi Başkanı Mümtaz Torunlu; hükümetin, öcalan ile görüşme sürecini başlatmasının şehit ailelerini derinden yaraladığını söyledi. Torunlu ?Çocuk katili İmralı canisi ile görüşmek ihanettir? dedi.

Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, gazetemize yaptığı özel açıklamada yüzlerce askerimizin, güvenlik güçlerimizin, çocuklarımızın ve sivillerimizin katili Öcalan ile pazarlık eder gibi görüşülmesinin ihanet anlamına geldiğini bildirdi.

Torunlu idam edilmesi gereken bir isim ile Türkiye Cumhuriyeti devleti yetkililerinin görüşmesinin ihanet olduğunu bildirdi. Vatan İçin Can Verenler Federasyonu Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit yakınları hükümetin abdullan öcalan ile görüşmesinin yanlış olduğunu söyledi. İmralı canisi ile hükümet yetkililerinin görüşmesinin alışık olmadık bir durum olduğunu belirten Torunlu, ? Bizim evlatlarımızı da eve döndürecek bir yasa çıkarsınlar. Kırıkkale?de baktığımız zaman 166 şehidimiz var. Hükümetin terör örgütü yandaşları ile görüşmelerini merak ediyoruz. Görüşmeler kamuoyuna açık olsun. Bu görüşmenin öncesinde şehit aileleri ile görüşülmedi ve bizlerin görüşleri alınmadı. Kapalı kapılar ardında görüşülen konuların açığa çıkmasını istiyoruz? dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ