İmamın feci ölümü

İmamın feci ölümü

Tüpraş Rafinerisi yolunda dün akşam saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Ölen kişinin Karakeçili ilçesinde görev yapan imam Aslan Zorlu olduğu öğrenildi.

AYNI YÖNDE ÇARPIŞTILAR

Kaza akşam saatlerinde Kırıkkale`den Karakeçili`ye gitmekte olan Arslan Zorlu’nun kullandığı 71 AU 710 plakalı otomobil ile aynı yöne gitmekte olan Bülent Yağız idaresindeki 71 DP 042 plakalı otomobilin dolum tesisleri kavşağında henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpışması sonucu meydana geldi

YARALILARIN DURUMU İYİ 

Kazada Karakeçili ilçesinde görevli imam Aslan Zorlu hayatını kaybederken, aynı otomobilde bulunan imamın yakınları Nurşen Zorlu ve Cebrail Zorlu ile diğer otomobil sürücüsü Bülent Yağız otomobili içerisinde sıkıştı. Yaralılar Kırıkkale Belediyesi kurtarma ekiplerinin çalışması ile kurtarılarak Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası Kırıkkale ile Rafineri arasında karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama