İllaki patlaması mı lazım?

İllaki patlaması mı lazım?

Zafer Caddesindeki işyerlerini besleyen doğalgaz borusundan yayılan koku çevrede panik yaşanmasına neden oluyor. MKM sarrafının giriş kapısı önündeki giriş borusundan yayılan gaz kokusu, buradan geçenler tarafından da hemen fark ediliyor. Gaz kaçağı sürer

İLLAKİ PATLAMASIMI LAZIM

Zafer Caddesindeki MKM sarrafı önündeki doğalgaz dağıtım borusundan sızdığı sanılan gaz kokusu çevrede panik yaşanmasına neden oluyor. 3 günden buyana rahatsız edici boyutta hissedilen kokuya rağmen yetkililerin duyarsızlığı ise esnafların tepkisine neden oluyor. İddiaya göre işyeri sahipleri 3 günden buyana ilgili şirketi defalarca aramalarına rağmen kaçakla ilgili hiçbir işlem yapılmadı. İşyeri sahipleri ve çevredeki esnaflar durumu polise dahi haber vererek yardım istedi. Tüm uğraşlara rağmen yetkililerin eleman yetersizliği nedeniyle müdahalenin geciktiğini bildirmeleri karşısında şok olduklarını söyleyen işyeri sahipleri 3 gündür işyerinde diken üstünde olduklarını belirterek duruma bir an önce el konulmasını istediler.

 

KOKU HER YERDEN HİSSEDİLİYOR

İlgili şirketi, polisi, zabıtayı, hatta valiliği bile arayarak ihbarda bulunduklarını söyleyen MKM Sarrafı sahibi Mustafa Erin, işyerine gelen müşterilerin bile ilk anda hissettiğini, hatta şikâyette bile bulundukları söyledi. Kokunun çevredeki diğer işyerlerinden bile hissedildiğini anlatan Erin, yoldan gelip geçenlerin bile kokudan rahatsız olduklarını dile getirdi. Buna rağmen ilgililerin hiçbir şey yokmuş gibi duyarsız davrandıklarını öne süren Erin, ileriki bir iki gün içinde müdahale edileceğinin söylenmesine bir anlam veremediklerini belirterek ?Buradan ilgililere sesleniyoruz. İllaki bir patlamamı olsun. İllaki bir felaket mi yaşansın? Bu nasıl bir duyarsızlık? diyerek duruma tepki gösterdiler. Tek çara olarak durumu basınla paylaştıklarını bildirdiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ