İLKLERİN ÖNCÜSÜ ?ALTINÇAĞ SÜRÜCÜ KURSU?

İLKLERİN ÖNCÜSÜ ?ALTINÇAĞ SÜRÜCÜ KURSU?

Kırıkkale?de ilk sürücü kursu olma özelliği taşıyan Altınçağ Sürücü kursu ilklere imza atmaya devam ediyor. Araç filosunu 6 adet sıfır kilometre otomobil ile güçlendiren Altınçağ, alanında bir numara olduğunu kanıtladı.

21 YILDIR HİZMET VERİYORUZ
21 yıldır Kırıkkale halkına hizmet eden ve ilk sürücü kursu olma özelliğini elinde bulunduran Altınçağ Sürücü Kursu ilklere imza atmaya devam ediyor. Birçok sürücü adayının uğrak yeri olan Altındağ Sürücü Kursu, gelen yoğun talepler nedeniyle araç filosuna 6 yeni araç takviye etti. Amaçlarının her zaman hizmet etmek olduğunu belirten Altınçağ Sürücü Kursu yöneticisi Ferhat Şimşek, ?1989 yılında Kırıkkale?de kurulan ilk sürücü kursu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İlk sürücü kursu unvanını alarak kursiyerlerimizin bize duymuş olduğu destek ile 2011 yılında 27 bin kursiyere ulaşarak bir rekora imza attık? dedi.
 
FİLO 6 ARAÇLA GÜÇLENDİ
Altınçağ Sürücü Kursu?nun her zaman kendini yenileyeceğini ifade eden Şimşek, ?Altınçağ sürücü kursu olarak kendimizi her zaman geliştireceğiz.  Kursiyerlerimize daha iyi şartlarda hizmet verebilmeyi hedefliyoruz. Seçkin eğitim kadromuz ile hem eğitim kalitesinin yükselmesi hem de daha iyi bir hizmet verebilmek için 6 adet sıfır kilometre aracı hizmet kervanımıza sunduk. İnsan odaklı hizmetlerin, gerek eğitim alanlarında, gerek se araçlarla başarıyı yakalayarak, bugünlere gelmemizde emeği olan kursiyerlerimize, gecesini gündüzüne katan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Altınçağ Sürücü Kursu, her zaman altın devrini çağ olarak yaşamakta ve yaşatmaktadır? dedi.


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı