İlkelerinle sonsuza kadar yaşatacağız

İlkelerinle sonsuza kadar yaşatacağız

BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ, SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

İlkelerinle sonsuza kadar yaşatacağız

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 78´nci yılı dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale´de de anma töreni düzenlendi.

BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ, SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU 

Sağanak yağmur altında gerçekleşen törende Anıta çelenk sunuldu. Sirenlerin çalmasıyla bayraklar yarıya indirildi Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulundu. Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen törende, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Atatürk Anıtı´na çelenk sundu. Saat 09.05´te çalan sirenlerle 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından, İstiklal Marşı okundu. Protokol üyeleri daha sonra Kültür Merkezi Salonuna geçti.

KÜLTÜR MERKEZİ SALONUNDAKİ TÖREN RESİM SERGİSİNİN AÇILMASIYLA SON BULDU

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu´nda devam eden törende, Garnizon Komutanlığı Bakım Üsteğmen Celal Burak Kağızmanlı "Atatürk ve Vefa" konulu konuşma yaptı. Kırıkkale Lisesi ve Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileri tarafından çeşitli gösterilerin sunulduğu program, oratoryo seslendirilmesiyle davam etti. Sergi salonunda düzenlenen Atatürk sergisinin açılışı yapıldı. Atatürk´ün çeşitli zamanlarda çekilmiş resimlerinin sergilendiği sergiyi vatandaşlar da gezebilecek.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ