İlk ziyareti Peker yaptı

İlk ziyareti Peker yaptı

Milli Eğitim Müdürlüğü?nün uyguladığı projeler arasında yer alan Öğrenci Koçluğu Projesi kapsamında Ahmet Sümer İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencisi Rabia Yılmaz?ın evine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ziyarete gitti.

BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDULAR
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün, Ahmet Sümer İlköğretim Okulu Müdürü Ali Vurgun, Sınıf Öğretmeni Burhan Düzgün, ve Ahmet Sümer İlköğretim Okulu Öğrenci Koçu Aynur Alçın, Milli Eğitim Müdürlüğü Projeleri arasında yer alan Öğrenci Koçluğu Projesi kapsamında Ahmet Sümer İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencisi Rabia Yılmaz?ın evini ziyaret ettiler. Ziyarette, öğrenci ve veli ile görüşen Milli Eğitim Müdürü Peker ve diğer eğitimciler öğrenciye başarı dileklerinde bulundular.
 
SİSTEMLİ ÇALIŞMAK ŞART
İlimizdeki başarının artırılmasında büyük katkı sağladığına inanılan bu projenin bu yıl da uygulanması nedeniyle öğrencilerin ziyaret edilmesi, öğrencilerin aileleri ve velileri ile birebir görüşülmesinin önemine değinen Müdür Peker, başarıyı yakalamak için sistemli çalışmak gerektiğini vurguladı. Yapılan ziyaretten dolayı öğrenci ve velisi çok memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti