İlk maç, ilk mağlubiyet

İlk maç, ilk mağlubiyet

MKE Kırıkkalespor yeni sezonun ilk iç saha maçında Keçiören Bağlumspor'a 1-0 mağlup oldu. Keçiören Bağlumspor bulduğu tek net pozisyonu gole çevirerek, ilk yarı bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen MKE Kırıkkalespor karşısında kazanmayı başardı.

DEFANS İLK YARI GEÇİT VERMEDİ

Maçın başlama düdüğünden itibaren pozisyon açısından kısır geçen mücadelede, MKE Kırıkkalespor ara pasları ve uzun toplarla rakip defansın arkasına sızmaya çalıştı. İlk yarının ortalarında doğru bulunan pozisyonlarda skora ulaşamayan MKE Kırıkkalespor’da Uğur’un kaçırdığı yüzde yüzlük gol maçın en önemli anlarından birisi oldu. Orta sahada organize olamayan ve topu kanatlara servis edemeyen MKE Kırıkkalespor’un defansı ilk yarıda rakibine önemli bir fırsat vermedi.

‘CEZAYI ÇALIŞKAN KESTİ’

Maçın ikinci yarısının hemen başında oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan MKE Kırıkkalespor’un çabası sonuç vermedi. Orta sahada baskılı futbol oynayamayan temsilcimiz ikinci yarının ilk dakikalarından itibaren orta sahadaki üstünlüğünü tamamen kaybetti.  52. dakikada eski MKE Kırıkkalespor ve eski Yahşihansporlu Murat Çalışkan’ın golüyle 1-0 geriye düşen MKE Kırıkkalespor, bu dakikanın ardından etkisiz bir oyun sergiledi. İleri uçta topa basan ve gol umudu olan İsmail Cansın’ın sakatlanması, MKE Kırıkkalespor’un ileri uçtaki etkinliğini tamamen bitirdi.

ÇALIŞKAN’A TEPKİ

Oyuncu değişiklikleri ile oyuna yeniden hakim olmaya çalışan MKE Kırıkkalespor, bir türlü rakip orta sahası ve defansını geçemedi. Son dakikalardaki çabalarda sonuç vermeyince MKE Kırıkkalespor sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Keçiören Bağlumspor’u desteklemeye gelen az sayıdaki taraftar sahadan mutlu ayrıldılar. MKE Kırıkkalesporlu taraftarlar ise Keçiören Bağlumspor’un golünü kaydeden eski MKE Kırıkkalespor futbolcusu Murat Çalışkan’a tepki gösterdiler.

BELİRGİN EKSİKLİKLERİMİZ VAR7

Maçın ardından açıklama yapan Teknik Direktör Cengiz şunları söyledi; “Yenilgiyi hak eden bir oyun oynamadık. 5 net pozisyonumuz var. Bunları değerlendiremedik. Rakip bulduğu tek pozisyonu gole çevirdi. Bu tam anlamıyla bir ceza niteliğinde oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Belirgin eksikliklerimiz var. Bunu yönetimle de paylaştık. İnşallah bu eksikliklerimiz giderilecek. Kanat organizasyonu yapamadık. Amatör Küme’den yeni oyuncularımız var. Uyum sağlamaları için çaba sarf ediyoruz.

3 TRANSFER VAR

“Beklediğimiz 3 transfer var. Defans, orta saha ve forvet hattına transfer yapacağız. En geç Salı gününe transferlerin gerçekleşmesi için çaba sarf ediliyor. Ben bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız.”



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ