İlk işim maaşını alamayan belediye Personelinin maaşını ödemek olacak

İlk işim maaşını alamayan belediye  Personelinin maaşını ödemek olacak

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, seçimi kazanması halinde ilk işinin maaşını alamayan işçilerin maşını ödemek ve bir bayram arifesinde işlerine son verilen işçileri tekrar işe alarak emekli etmek olacağını söyledi. Pekdoğan, işçinin v

İŞÇİNİN MAAŞI TAM ÖDENECEK

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında seçimi kazanması halinde ilk işinin bir bayram arifesinde işlerine son verilen 480 işçinin yeniden işe alarak emekli etmek olacağını söyledi. Pekdoğan bu arada maaşlarını alamayan işçilerinde maaşını ödeyeceğini kaydetti. Personelin maaşını alın teri kurumaodan ödenmesi gerektiğini belirten Pekdoğan mevcut zihniyetin işçilere maaş vermediğini bu konuda maaş sistemini oluşturarak, işçilerin maaşlarını alınlarındaki ter kurumadan vereceklerini belirtti. Pekdoğan “Yaptığınız işten verim almak istiyorsanız bunu yapmak zorundasınız aksi halde başarılı olamazsınız” dedi.  

 

BEN YOK BİZ VARIZ SİSTEMİ

Ben’cillik sisteminin ortadan kalktığını ve partilerinde “biz’cillik” olayının başladığını belirten Pekdoğan, projelerinin önemli olduğunu, aday adayı arkadaşlarının da projelerini önemseyerek, hep birlikte çalışacaklarını kaydetti. Ortak kararlarla; ortak değişim, dönüşüm ve gelişmişlik döngüsünü oluşturacaklarını belirten Pekdoğan, belediyeyi almanın hedefleri olduğunu ve hedefi olmayan kişilerin hiçbir şeyi başaramayacağını ifade etti. Ev, ev, mahalle, mahalle dolaşarak, şehir insanının hedeflerini ve düşüncelerini önemseyeceklerini belirten Pekdoğan, gelişmişlik için bütün projeleri değerlendireceğini söyledi.

 

DOĞRULARDAN ÇOK YANLIŞLAR YAPTI

Mevcut Belediye Başkanı’nın doğrularından çok yanlışları olduğunu belirten Pekdoğan, yapılan proje ve çalışmaların tek, tek satıldığını ve kiralandığını ifade etti. 10 yıl önce proje adamı diye lanse edilen Korkmaz’ın, Makro AVM’yi, Otel’i ve Terminal’i sattığını, 11 Milyon TL’ye yaptığı mezbaneyi aylık 9 Bin TL’ye kiraladığını bildirdi. Dünyada çok yeri gezdiğini ve dünya üzerinde böyle bir zihniyet ile başkanlık yapan bir Belediye Başkan’ı görmediğini belirten Pekdoğan, yapılan yatırımların satılarak, milletle alay edildiğini kaydetti. 

 

MÜZENİN HESABINI SORACAĞIZ

Kendi dönemlerinde yapılan çalışmaların, işlerin ve projelerin kaldırıldığını ve isminin değiştirildiğini belirten Pekdoğan, milletin hafızasından yapılan çalışmaların silinmeyeceğini söyledi. Tekrar Başkan olduklarında, ‘Türk Büyüklerinin heykelinden, Türklükten utanç duyan zihniyetlerin’ izlerini sileceklerini belirten Pekdoğan, Türklük duygusunu yaşatıp, gerekirse büstlerin en büyüğünü yaparak, Türk kimliğini yeniden kazandırmak için çalışacaklarını bildirdi. Pekdoğan, bu konuda önemli projelerinin şu an için çalışma aşamasında olduğunu açıkladı.

 

OTOPARK SORUNU ÇOK BÜYÜK

Kırıkkale’nin en büyük sorunlarından birinin otopark ve insanların yaşam alanlarının kısıtlanması olduğunu belirten Pekdoğan, projelerinin arasında Merkez’e 3 büyük otopark yapma hayali olduğunu kaydetti. Caddelerin trafiğe kapatılarak, insanların yaşam alanlarının genişletilmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, bu konuda çalışmalara başlandığını ve hayalinde ki Kırıkkale’nin yavaş, yavaş gözünün önünde canlandığını bildirdi.

 

İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAĞIZ

Başkan olması halinde Başkan Yardımcılarını ve birim müdürlerini titizlikle seçeceğini belirten Pekdoğan, bununla ilgili çalışmaların kendisi ve parti yönetimi ile birlikte yürütüldüğünü ifade etti. Seçim döneminde herkesin el ele vererek çalışma yapacağını belirten Pekdoğan, parti içinde küskünlüklerin ve dargınlıkların bu seçimde olmadığını kaydetti. Bir gazetecinin mevcut Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın aday olmamasının sizi nasıl etkiledi sorusuna Pekdoğan, kendi seçim çalışmalarına baktıklarını ve AK Parti’nin adayı kim olursa olsun bu seçimi kendilerinin kazanacağını iddia etti.

 

SONUNA KADAR ADAYIN ARKASINDAYIZ

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ise, aday adayları ve partinin mimarları ile birlikte Belediye Başkan adayları Pekdoğan’ı sonuna kadar desteklediklerini söyledi. İktidar’ın 10 yıldır şehre bir çivi bile çakmadığını belirten Göçer, şehrin gelişiminin Pekdoğan ile olacağını bildirdi. Belediye binasına tekrar üç Hilallı bayrağı asacaklarını belirten Göçer, bunun için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Belediye’den maaşını alamayan işçilerin, tüyü bitmemiş yetimlerin haklarının sorulacağını belirten Göçer, belediyenin yaptığı usulsüz belge ve tutanakların da herkes tarafından bilindiğini kaydetti.

 

ADAY ADAYLARIMIZ YARIŞ YAPMADI

Partilerinde ki aday adaylığının bir yarış içinde olmadığını, bundan sonraki dönemlerde de adayların olacağını belirten Göçer, hep birlikte Kırıkkale için en iyi hizmeti yapmak için çalışacaklarını bildirdi. Amaçlarının hizmet, güçlerinin partileri olduğunu belirten Göçer, her türlü kirli düşüncenin, kirli zihniyetlerin karşısında yer aldıklarını ve bu konuda amansız bir çalışma içinde olduklarını kaydetti. Kimsenin parti iç huzurunu bozamayacağını belirten Göçer, nifak tohumları serpmek isteyen kişilerin bozguna uğrayacağını belirten Göçer, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız