İlk hedefimiz yeni anayasa

İlk hedefimiz yeni anayasa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "Türkiye`de yeni Anayasayı yapmadan ileri demokrasiyi kuramazsınız. İnşallah seçimden sonra ilk hedefimiz odur" dedi.

ESKİ TÜRKİYE’NİN TASFİYESİ

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe 5`inci Olağan Kongresi`ne katılan Beşir Atalay yaptığı konuşmada, AK Parti döneminin eski Türkiye`nin tasfiyesi ve yeni Türkiye`nin inşa dönemi olduğunu söyledi. İnşa sürecinin 3 Kasım 2002 seçimlerinde başladığını, yeni Türkiye`nin bir süreklilik olduğunu ve bunun devam ettiğini bildiren Atalay sürecin devam edeceğini kaydetti.

ALACAĞIMIZ ÇOK MESAFE VAR

Atalay şunları söyledi: "Halen alacağımız çok mesafe var. Ama büyük bir değişim olmuştur. Kurucu liderimizi köşke gönderdik. Yepyeni bir kadroyla daha güçlü şekilde devam ediyoruz. Hedef 2023. Türkiye`de 2015 yılı   G20 yılı olacak. G20`nin dönem başkanıyız ve G20 artık Türkiye`de toplanacak. Türkiye böyle bir hale geldi. Her alanda hayat standardı yükseldi. Bitti mi? Devam ediyoruz. Yeni Türkiye inşa hareketi, yeni bir güçle devam ediyor. 2023 hedeflerimiz var. Orada daha ileri hedefler var. Yeni Anayasa var. Türkiye`de yeni Anayasayı yapmadan ileri demokrasiyi kuramazsınız. Gerçekçi olalım. Yapamadık çok uğraştık. İnşallah seçimden sonra ilk hedefimiz odur."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız