İlk seçimde yüzde 71´i yakalayacağız

İlk seçimde yüzde 71´i yakalayacağız

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, KESKİN İLÇE KONGRESİNDE İDDİALI KONUŞTU

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, KESKİN İLÇE KONGRESİNDE İDDİALI KONUŞTU

İlk seçimde yüzde 71´i yakalayacağız

AK Parti Keskin ilçe kongresi yapıldı. Tek liste halinde yapılan kongrede bir süre önce bu göreve atanan Halim Bulut yeniden ilçe başkanı olarak seçildi. Ak Parti Milletvekili Abdullah Öztürk ?105 bin oyun sorumluluğunu omzumda hissediyorum. İlk seçimde yüzde 71´i yakalamak için uğraşacağım? dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Keskin Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen kongreye Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu, AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Keskin İl Genel Meclis Üyeleri Şerafettin Atalay, Ekmel Cönger ve partililer katıldı. Türkiye genelinde süren değişimin Kırıkkale´de de devam ettiğini ifade eden Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan´ın talimatlarıyla başlayan değişim rüzgârı devam ediyor. Teşkilatlarımızda bu değişim sürecine çok iyi ayak uyduruyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu makamlar insanlarımıza hizmet etme makamıdır. AK Parti kişilere değil millete endeksli bir partidir. Yapılan bütün bu çalışmalar 2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerin hazırlık çalışmalarıdır. AK Parti bu güne kadar hep sahada milletle birlikte olmuştur. Bunda sonra da yine milletle birlikte olmaya devam edeceğiz. İlçelerimizde de yaşanan değişiklikler bir kayıp olarak değil kazanç gibi görülmelidir? diye konuştu.

KIRIKKALE´NİN PLAKASI OLAN YÜZDE 71´İ YAKALAYACAĞIZ

Hakkâri´nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen askerlere Allah´tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ?Ben bu partimin Keskin´de kurucu üyesiyim. Dünyaya hükmeden partinin birer neferiyiz. Artan oylarımız ve kazandığımız seçimlerimizle başarıyı perçinledik. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´ı hiç kimse engelleyemedi. Yeni sistemde koalisyon olmayacak, saflarımızı sık tutacağız. Bütün seçimlerde aktif görevler aldım. Kırıkkale 105 bin oyun sorumluluğunu omzumda hissediyorum. Önümüzdeki seçimlerde Kırıkkale´nin plakası olan 71´i yüzde olarak yakalamak için uğraşacağım. Keskin kongremiz de İlçe Başkanı olarak seçilen Halim Bulut kardeşimizi ve yönetimini kutluyorum? ifadesini kullandı.

EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ise ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması için uyanık olmaları gerektiğini ifade etti. Dış güçlere karşı daha çok çalışmaları gerektiğini anlatan Dağdelen, "Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Ailelerine de sabırlar diliyorum. Bu hain yapıların ülkemize düzenledikleri alçakça saldırılarını kınıyorum. Bizler buralarda oldukça bu hainler emellerine ulaşamayacaklar. Kongremizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi. Kongrede, AK Parti Keskin İlçe Başkanlığı görevine yeniden Halim Bulut seçildi.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız