İlk işimize sevgiyle başlıyoruz

İlk işimize sevgiyle başlıyoruz

KIRIKKALE BELEDİYESİNDEN SADECE OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN PARK

KIRIKKALE BELEDİYESİNDEN SADECE OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN PARK

İlk işimize sevgiyle başlıyoruz

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Dünya Otizm Farkındalık Gününde, yalnızca otizmli öğrencilere yönelik belediye tarafından hazırlanan parkın açılışını gerçekleştirdi. Saygılı açılışta, ?İlk işimize sevgiyle başlıyoruz. Bizim özel evlatlarımıza ne kadar özel bir ilgiyle yaklaşırsak, özel eğitimleri de o kadar başarılı olur? dedi.

OTİSTİK ÖĞRENCİLERE ÖZEL

Kırıkkale Belediyesi tarafından yalnızca otistik öğrencilere özel olarak hazırlanan parkın açılışıyla başlayan törene katılan vatandaşlar ve otistik öğrencilerin velileri, bir önceki ziyaretinde veliler ve okul idaresi tarafından talep edilen parkın bu kadar kısa bir sürede hazırlanmasını sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür ettiler.

ESAS OLAN YARATILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEKTİR

Sanayi Mahallesi Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen programda Başkan Saygılı parkın açılışı gerçekleştirildikten sonra Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, il protokolü ve velilerle birlikte parkta incelemelerde bulundu. Başkan Saygılı, programda yaptığı konuşmada, ?Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle Özel Eğitim Uygulama Okulunda özel öğretmen, öğrenci ve özel velilerimizle birlikteyiz. Rabbim insanları farklı farklı yaratmış. Esas olan Yaratılanı Yaratandan ötürü sevmektir.?

BİZİM İŞİMİZ SEVGİYLE?

?İlk işimize sevgiyle başlıyoruz. Bizim özel evlatlarımıza ne kadar özel bir ilgiyle yaklaşırsak, özel eğitimleri de o kadar başarılı olur. Bugün burada otizmli kardeşlerimizi gördük, öğretmen ve velilerimizle nasıl eğitim aldıklarını yerinde müşahede ettik. Hiç şüphe yok ki her daim yanınızdayız. Velilerimiz ve öğretmenlerimizin talebiyle bu değerli kardeşlerimiz için bir park yaptık. Mevcut iktidarımız döneminde engelli kardeşlerimiz için sayısız kazanımlar elde edildi. Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimizin aileleri için Engelsiz Kafe yaparak hem işletmesini hem de orada sosyal alanlarını genişlettik. Otizmin farkındayız ve her zaman onların yanındayız? dedi.

AÇILIŞ, ÜST DÜZEY KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Sanayi Mahallesi Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, il protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Program, protokol konuşmaları ve Belediye Mehteran Takımının gösterisiyle sona erdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü