İlk deplasmandan puan kopardık

İlk deplasmandan puan kopardık

TARAFTAR HER ZAMAN HER YERDE

İlk deplasmandan puan kopardık

Spor Toto 3. Lig 2.Grup´ta mücadele eden TM Kırıkkalespor, deplasmanda önceki gün oynadığı karşılaşmada karşılıklı atakların olmasına rağmen rakibine üstünlük sağlayamayınca 0-0 bitti.

UMUT VERDİ

3. Lig 2. Grupta ilk maçını Karadeniz ekibi Yomraspor ile yaptı. Trabzon deplasmanına 3 puan parolasıyla giden TM Kırıkkalespor, ofansif anlamda pek etkili olamasa da sahada mücadeleci bir futbol ortaya koydu. Yeni transferlerin adaptasyon sorununun da etkili olduğu karşılaşma eşitlikle tamamlandı. Golsüz sona eren karşılaşma sonunda taraflar 3 puanı paylaşırken, mücadeleci futbol iler ki haftalar için umut verdi.  6 Eylül´de Ziraat Türkiye Kupası´nda deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz hafta sonunda da ligde kendi evinde Kırıkhanspor ile mücadele edecek.

TARAFTAR HER ZAMAN HER YERDE

Kırıkkalespor tarihinde hiçbir zaman Kırıkkalespor´un yalnız bırakmayan taraftarlar yine takımımızı yalnız bırakmadı. Yomraspor deplasmanında takıma tam destek veren taraftarlar maç boyunca susmadı. Tezahüratlarla takıma destek olan taftarlar bu zorlu deplasmanda da TM Kırıkkalesppor´un yanında yer aldı. Yağmur, kar, soğuk, sıcak demeden takımlarının yanında olan taraftarlar deplasmanda bir puan alma sevinci yaşadı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ