İlk bebeğe altın, çalışanlara karanfil

İlk bebeğe altın, çalışanlara karanfil

KIRIKKALE BÜROKRASİSİ, İLK BEBEĞE ALTIN TAKTI

İlk bebeğe altın, çalışanlara karanfil

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve diğer yetkililer, yılın son gününde nöbet tutan çalışanları ve hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret etti. 2017´nin ilk bebeklerine altın takan Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 2017´nin huzurlu ve sağlıklı bir yıl olması dileğinde bulundular.

KIRIKKALE BÜROKRASİSİ, İLK BEBEĞE ALTIN TAKTI

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi ve Hastanelere yılın son gününde ziyarete bulunarak çalışanların yeni yılını kutladılar. Kırıkkale bürokrasisi, Yüksek İhtisas Hastanesinde yeni yılın ilk dakikalarında doğum yapan Nazan Kaplan´ın bebeği Yusuf Yiğit ve Zümrüt Yıldırım´ın bebeği İkbal´e altın taktı.

HASTANE ÇALIŞANLARINA KARANFİL

Haktankaçmaz ve Saygılı, hastane çalışanlarına da karanfil hediye etti. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yılın son gününde yaptığı ziyaretlerde, ?Gece gündüz görevini aksatmadan çalışan İtfaiye personelimiz, Emniyet personelimiz, 112 acil çağrı merkezi personelimizi yerinde ziyaret ettik. Ardından 2017 yılının ilk bebeklerine hediyelerimizi verdik. Bu vesileyle 2017 yılının tüm hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

MİLLİ İRADEYE BAĞLILIK HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR

Yeni yılla ilgili konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, ?2016 yılını geride bırakarak yeni bir yıla adım atıyoruz. 2017 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve insanlık âlemi için barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum. 2016 yılında Kırıkkale´mizde birçok alandaki kamu ve özel sektör yatırımlarında önemli ilerlemeler olmuştur. Kazandırılan yatırımlarla Kırıkkale bir adım daha ileri gitmiştir. Gerek 15 Temmuz´daki hain darbe girişimine gerekse ülkemizde yaşanan diğer terör olayları karşısında Kırıkkaleli hemşerilerimizin sergilediği duruş, milli iradeye bağlılık ve birliktelik her türlü takdirin üzerindedir.

KIRIKKALE´NİN GELİŞMESİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da Kırıkkale´nin gelişmesi ve daha ileri seviyeye ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edecek, 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşacağız. Bu duygularla, şehit aileleri ve gazilerimizin, siyasi parti temsilcilerinin, esnaf, sanayici ve işadamlarımızın, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarımızın, öğrencilerimizin, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, basın mensupları ve tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin yeni yılını gönülden tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice yıllar dilerim? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü