İlimizin Ulu Mabedi Ülkemizin Şaheseri

İlimizin Ulu Mabedi Ülkemizin Şaheseri

KIRIKKALE`NİN PRESTİJİ

İlimizin Ulu Mabedi Ülkemizin Şaheseri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek olan Nur Camii açılış programı ve caminin teknik bilgileri hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müftüsü Bekir Gerek, camiinin Kırıkkale'ye büyük bir değer katacağını ifade etti ve ekledi: Nur Camii ilimizin ulu mabedi, ülkemizin şaheseridir.” 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GELİYOR

Vali Ali Kolat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırıkkale'ye gelişi, Nur Camii açılışı, toplu açılışlar ve kandil programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Müftüsü Bekir Gerek de eşlik etti.

İŞTE ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki Kırıkkale toplu açılış programı hakkında bilgiler veren Vali Kolat, Cumhurbaşkanımızın Kırıkkale'deki ilk durağı saat 11.30'da Kırıkkale Belediyesi olacak. Saat 12.00'da ise Nur Camii'nin açılışı gerçekleşecek ve burada ilk Cuma Namazı kılınacak. Cumhurbaşkanımız buradan Valiliğimizi ziyaret edecektir. Daha sonra ise saat 14.30'da toplu açılış törenine geçilecek. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak bu tören yaklaşık 1 saat sürecek ve Cumhurbaşkanımızın Kırıkkale programı bu törenle sona erecek” dedi.  Vali Ali Kolat, Nur Camii'nin açılışı ile Kırıkkale'nin tarihi bir gün yaşayacağını, ileriki kuşakların bu günü sürekli anacağını ifade etti ve Kırıkkale halkını bu tarihi ana tanıklık etmeye çağırdı.

ÖNEMLİ VE UNUTULMAZ BİR GÜN

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırıkkale'de tarihi bir açılışa imza atacağını ifade ederek, Kırıkkale'miz için çok önemli ve unutulmaz bir günü yaşayacağız. Nur Camii'miz Kırıkkale'mize büyük önem ve değer katacaktır” dedi.

KÜLTÜR MİRASI OLACAK

İl Müftüsü Gerek ise, Nur Camii açılışı ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in katılacağı Kandil Programı hakkında bilgiler verdi. Gerek, tüm Kırıkkalelileri açılışa ve kandile davet etti. Nur Camii'nin mimari ve teknik özellikleri hakkında bilgiler veren Gerek, Kültür mirası listesine girecek olan bu camimiz ilimizin Ulu Mabedi, ülkemizin şaheseridir” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü